OGLASILA SE

Samanta iz ‘LJNS‘ o lošoj higijeni i intimnosti s Gepek-majstorom: ‘Ne znam zašto su se toliko namudili na mene...‘

Samanta Knežević sudjelovala je u nekoliko sezona RTL-ovog showa, a kaže da je muški rod trenutno ne zanima

Samanta Knežević

 Screenshot/rtl/

Bivša kandidatkinja "Ljubav je na selu" Samanta Knežević našla se na meti optužbi svojih bivših prijatelja i kolega s farme. Ne baš lijepe riječi o njoj govorio je njezin bivši prijatelj Željan Arnerić koji je bio na farmi Raseme Vladetić, a uz njega je stala i kanditatkinja Ivana Jamaković.

Samanta je odlučila stati na kraj šuškanjima o lošim higijenskim navikama i seksualnim odnosima s farmerima te progovorila o tim temama za Story.

Samanti nije jasno zašto je na meti prozivki bivših kandidata "Ljubav je na selu."

"Nemam pojma, iskreno, zašto su se toliko namudili na mene. Nitko im ništa nije napravio. Meni oni djeluju kao da imaju mentalne poremećaje. Nešto s njima definitivno nije u redu. Moguće da je i bolesna ljubomora uz mental disorder, vjerojatno."

Željan je bio izjavio da je produkcija tjerala Samantu da obavi higijenu, a ona se na to osvrnula.

"Kao što rekoh, mislim da lik pati od mentalnog poremećaja. Izmišlja stvari i svakakve scenarije o meni koji uopće nisu istiniti. Željan i ja smo bili prijatelji dok sam još mislila da je normalna osoba, a onda se odjednom počeo nenormalno ponašati. Iz čista su mira počele neke ljubomore s njegove strane i izmišljeni scenariji. Stvorio je cijeli roman o tome kako sam ja njega povrijedila. Mislim smiješno… Nisam mogla vjerovati što vidim. Lik ima ozbiljne probleme."

image

Samanta Knežević

Screenshot/rtl/

Kandidatkinja Ivana Jamković komentirala je za Samantu da je nimfomanka i da smatra da je Samanta bila intimna s Nevenom.

"Nemam pojma odakle joj te nebulozne informacije. Nisam imala ništa s Nevenom. To valjda ona fantazira pošto je laka ženska i rado daje, a i puno ne bira. Mislim, daj što daš", kazala je Samanta.

Potom je otkrila kako trenutno nije baš zainteresirana za muškarce iako joj prilaze.

"Nisam puno zainteresirana za muški rod. Svakakvi prilaze, a ja bježim", zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:51