ŠTO SE TU KUHA?

Samo prijatelji ili nešto više? Alen iz ‘Braka na prvu‘ objavio video s Renatom: ‘Možda nas oni nisu spojili...‘

Kada su parovi dobili zadatak da rangiraju ostale kandidate prema privlačnosti, Alen je stavio Renatu na prvo mjesto i Renata njega

Alen i Renata

 Rtl/promo/screenshot/

Četvrta sezona "Brak na prvu" obiluje zanimljivim natjecateljima i parovima, a van termina ovog hit reality showa često se priča o kandidatima Alenu i Renati.

image

Alen i Renata

Screenshot/tiktok/

Prvo je 28-godišnji Zagrepčanin otkrio da mu se njegova partnerica Ana nimalo ne sviđa, a ubrzo je podijelio i tko mu se od ostalih djevojaka najviše sviđa. Naime, odabrao je Renatu, koju Alen poznaje iz djetinjstva, a glasine o tome da se između njih razvilo nešto više od prijateljstva potaknula je Alenova posljednja objava na TikToku.

- Možda nas eksperti nisu spojili... - stoji u objavljenom videu, koji prikazuje Alena i Renatu kako čekaju hranu u jednom restoranu.

Podsjetimo, kada su parovi dobili zadatak da rangiraju ostale kandidate prema privlačnosti, Alen je stavio Renatu na prvo mjesto i Renata njega, a ubrzo su nakon toga izašli na zajedničku večeru. Prema svestranom Alenu, imaju puno tog zajedničkog, a istaknuo je činjenicu da su oboje studirali novinarstvo.

image

Alen Vlahović

Pedja Milosavljevic/

Inače, Alen se istaknuo kao jedan od najupečatljivijih natjecatelja ove sezone. Radi kao radijski voditelj na Happy FM-u, instruktor je fitnessa, okušao se i kao sportski komentator, bavi se pjevanjem, sudjelovao je u showu "RTL Zvijezde", no u životu mu nedostaje samo srodna duša.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. ožujak 2024 09:57