'ZVJEZDICE'

Sara Andrić rasplakala i sebe i žiri: 'Ovo je emotivno ludilo'

 RTL

Suzile su Alkine oči, suzile su Vannine oči, a suzile su i Sarine oči nakon što je u večerašnjoj epizodi dječjeg glazbenog showa 'Zvjezdice' Rihanninom pjesmom 'Stay' glasovno i emotivno slomila cijeli studio.

- Sve si prenjela! Mene si rasplakala, ovo mi je tvoja izvedba u showu. Svaki put kad čujem Karlu i njen glas pomislim kako je ona ta. A onda dođeš ti s ovom pjesmom…nisam mogla vjerovati! Ono što mi se posebno svidjelo je to što ste postojale samo ti i pjesma i baš te bilo briga za sve. Točno si znala o čemu pjevaš. Otpjevala si pjesmu kao da si je ti napisala. A kad to uspiješ onda si uspjela - nahvalila ju je Alka koja je s Lukom Nižetićem stoječki i skandiranjem ispratila njezin nastup.

- Sve me trnci još uvijek prolaze. Ovo je bilo toliko prekrasno da je to za poludit. Toliko emotivno, prekrasno otpjevano, prekrasni tonovi, savršenstvo! Hvala ti na tome, ovo je ludilo - dodao je Luka kojega je pjesma pogodila 'u sridu', baš kao i Enisa Bešlagića za kojeg je imala i ljekoviti terapeutski učinak.

- Baš me dirnulo, ja uopće ne znam gdje smo…četiri dana sam imao migrene, izlječila si me svojom pjesmom i emocijom - kazao je glumac.

- U ovoj pjesmi, koja je izuzetno teška, pratnja je samo klavir, a sve ostalo je emocija. Rekla si da želiš kroz ovaj show poraditi na otvaranju svoje emotivnosti. Sad si vidjela što to znači. To znači da samu sebe rasplačeš. Mislim da si od svih preostalih natjecatelja najveći borac - zaključila je Vanna.

U večerašnjoj emisiji je pjevalo šestero natjecatelja, Ela Jerković, Dino Miklaužić, Sara Andrić, Karla Forjan, Emma Uvalić i Paula Bonić. Paula na žalost neće nastaviti natjecanje, a petorka koja je prošla dalje svoj glazbeni put do titule druge hrvatske zvjezdice nastavlja u četvrtak u 20 sati na RTL-u.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:33