KONAČNO GOTOVO

Saša iz ‘Braka na prvu‘ nakon razvoda: ‘Ni Bojanu ni meni ljubav nije bila prioritet‘

Naglasila je da je Bojan fantastična osoba i da mu ništa ne nedostaje

Saša Đorić

 Maja Bota Štrbe Za Rtl/

Splićanka Saša Đorić priznala je da sa svojim partnerom iz emisije ‘Brak na prvu‘ nije kliknula. Vjenčanje je na fotografijama izgledalo idilično, no već je medeni mjesec bio buran, a ostatak showa nisu živjeli zajedno.

Saša je za RTL.hr ispričala što se točno dogodilo između nje i Bojana Mrđenovića. Nakon medenog mjeseca i odvojenog života, na drugoj ceremoniji, sporazumno su se rastali i završili ovo poglavlje. Kaže da su trenutno u nikad boljem odnosu.

image

Bojan Mrđenović

Maja Bota Štrbe Za Rtl/

- Taj životni eksperiment je iza mene. Isti mi je proširio životne vidike, potaknuo me i inspirirao da hrabro idem prema svojim željama i ciljevima. Zahvalna sam životu na svakom izazovu – rekla je za RTL.hr Saša.

Naglasila je da je Bojan fantastična osoba i da mu ništa ne nedostaje, a na pitanje kako gleda na to da je ona bila dominantnija u njihovom odnosu kaže da u ovakvim socijalnim eksperimentima svatko ima svoju ulogu.

image

Bojan i Saša

Rtl/

- Vjerujem u ljubav bezuvjetno. Smatram da ni Bojanu ni meni nije bila ljubav prioritet u ‘Braku na prvu‘ – objasnila je Saša.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:31