NOVI REALITY

Scott Disick javno otkrio što misli o Kourtney i Travisu: ‘Tek sam sada shvatio...‘

Priznao je da je imao lažnu nadu da će se njih dvoje pomiriti jer su ga pripadnice klana Kardashian-Jenner navele da u to povjeruje

Scott Disick

 Profimedia

Scott Disick priznao je da mu je nova ljubavna veza njegove bivše partnerice Kourtney Kardashian s bubnjarom benda Blink-182 Travisom Barkerom pomogla da konačno 'krene dalje sa svojim životom'.

38-godišnji Disick rekao je u prvoj epizodi novog reality showa 'The Kardashians' koji se emitira na Huluu da mu je to otvorilo oči te da je tada shvatio da je njegova bivša partnerica, s kojom ima troje djece, sretna i da je njezina veza s Barkerom 'ozbiljna stvar'.

Priznao je da je imao lažnu nadu da će se njih dvoje pomiriti jer su ga pripadnice klana Kardashian-Jenner navele na to da povjeruje da bi on i Kourtney jednog dana mogli 'ponovno biti zajedno', prenosi Daily Mail.

"Po prvi puta, moj se život konačno počinje mijenjati. Sada kada Kourtney ima novi život s Travisom, koliko god to bilo teško za mene, daje mi prostora da konačno krenem dalje sa svojim životom", rekao je Disick u novoj epizodi showa.

Također se dotaknuo i toga da često izlazi sa ženama koje su mlađe od njega. "Ako želim pronaći nekoga stvarnog i ozbiljnog, s kime bih želio provesti ostatak svog života, to bi morao biti netko... Tko je u kasnim 20-ima. Ne preko 30... Što god... Trideset, što god. Ako nekoga volim, nije važno koliko ima godina", objasnio je.

Iako Kourtney više nije njegova partnerica, drago mu je vidjeti je sretnu. "Osjećao sam se kao da sam joj učinio puno toga lošeg tijekom svih tih godina, osjećao sam se super krivim i, ako ću joj iz bilo kojeg razloga ikada trebati, bit ću tu da joj se iskupim. Kourtney ima pravo prezirati mene i način na koji sam se ponašao prema njoj, jer to je bilo užasno", priznao je Disick.

Također je otkrio i da se zbog veze Kourtney i Travisa osjećao 'izostavljenim' i da mu je bilo 'jako bolna' činjenica da su ga isključili s obiteljskih okupljanja jer nema druge obitelji kojoj bi se mogao okrenuti.

image

Kourtney Kardashian i Scott Disick

Infphoto.com/Instar Images/Profimedia

"Osjećati se izostavljeno bez da vam itko išta kaže je jako bolno, pogotovo kad nemam drugu obitelj kojoj bih mogao otići", priznaje.

Javno je priznao i da je oduvijek gajio nadu da će ponovno biti zajedno, a čak su ga prijatelji i obitelj uvjeravali da će se pomirenje dogoditi u budućnosti. "Uvijek su mi njezini prijatelji i naša obitelj govorili - ne brini se, dušo, na kraju ćete vi uspjeti sve prebroditi i ponovno biti zajedno. Uvijek me jedan korak dijelio od toga da sam ponovno u igri", govori Scott.

A kada je Kourtney od njegove 'najbolje prijateljice' postala 'suroditelj', to mu je bila 'vjerojatno jedna od najtežih stvari u životu'. "To je sve čega se oduvijek najviše bojao. Govorio je da nema obitelj, da smo mu mi jedina obitelj i sada se to i ostvarilo", komentirala je reality zvijezda Kim Kardashian.

No, Kourtney nije bila toliko raspoložena za oprost i suosjećanje. "Čekajte malo, ljudi, Scott i ja već sedam godina nismo zajedno, a prije toga sam provela 10 godina s njim u vezi. Zašto onda svi radite toliku dramu oko toga? Hajmo ne mrziti djevojku koja je konačno dobila ono što i zaslužuje", zaključuje Kourtney u novom reality showu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:35