TKO SU ONI?

Šest neznanaca šokirat će kandidate ‘Hell‘s Kitchena‘: ‘Borimo se s njima za ostanak u kući‘

Ozbiljno lice chefa Gretića na prvu im neće baš puno toga reći...

Hell‘s Kitchen

 RTL

Nakon još jedne napete večere za goste, tijekom koje je chef Gretić protjerao oba tima, stiglo je vrijeme za nova uzbuđenja u ‘Hell‘s Kitchen‘ kuhinji. Dojmovi nakon Josipova izlaska još se nisu uspjeli slegnuti, a kandidate već u srijedu od 21.15 sati čeka iznenađenje kojem se baš nitko nije nadao.

‘‘Danas je dan koji ne želite prespavati‘‘, najavit će sous chefovi Ivana i Ivan kandidatima koji će se zaputiti u kuhinju i ostati u šoku. Šest nepoznatih lica stajat će ispred njih, a ozbiljno lice chefa Gretića na prvu im neće baš puno toga reći.

‘‘Sigurno se pitate tko su ovi ljudi! Oni će se danas boriti za ulazak u ‘Hell‘s Kitchen‘‘, tajnovit će ostati chef ne otkrivši detalje.

‘‘Čine mi se malo poznato, kao da su nam već bili gosti‘‘, sumnjičavi Roko Ć. će podijeliti svoje viđenje situacije s ostalima.

‘‘Prvo što mi pada na pamet je da se borimo s njima za ostanak u kući. Nema što drugo biti‘‘, uvjerena će biti Lucija, a i ostali će kimati glavom.

image

Hell‘s Kitchen

RTL

‘‘Sve je moguće‘‘, složit će se crveni i plavi, koji su već puno puta dosad vidjeli da u showu mogu očekivati neočekivano.

Chiaru će, pak, mučiti je li netko od njih solo igrač koji je došao kako bi među njih unio nemir i pomutio prijateljske odnose i suradnju koje su izgradili.

Chef Gretić crveni i plavi tim poslat će natrag u kuću, a ondje će na televizoru moći pratiti sve što se događa u njihovim kuhinjama.

‘‘Vašu ulogu odlučit će plavi i crveni tim‘‘, poručit će chef samouvjerenim pridošlicama.

Tko su gosti u ‘Hell‘s Kitchenu‘, što je to smislio chef Gretić i je li netko od crvenih i plavih uistinu u opasnosti da napusti show na neočekivan način, gledatelji će doznati u srijedu od 21.15 sati na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:08