VELIKE PROMJENE

Sjećate li se Marice iz ‘Života na vagi‘? Danas je zaljubljena, a otkrila je i kako sada izgleda!

Marica Korolija i nakon sudjelovanja u showu nastavila je skidati kilograme i živi zdravo

Marica Korolija

 Maja Bota/rtl/

Marica Korolija poznata je javnosti kao finalistica pete sezone emisije „Život na vagi“ emitirane 2020. U show je tada ušla s nešto više od 134 kilograma, a kući se vratila s 99,5 kilograma. Nakon showa skinula je još 18 kilograma.

Prema objavama na društvenim mrežama, Korolija i dalje njeguje zdrav život.

Prije showa je otkrila kako je težinu počela dobivati s 22 godine nakon što je povrijedila koljeno i imala tri operacije zbog kojih se dugo oporavljala. Od aktivne sportašice postala je pretila, to joj je bio motiv prijave u show.

Ova simpatična Koprivničanka prošle godine je priznala kako je zaljubljena. Nije otkrila ime dečka, ali izjavila je kako je sretna.

„Ima li išta divnije na svijetu nego voljeti i biti voljen? Toliko malo je potrebno za taj mir kojem većina nas teži a meni je trebalo skoro 37 godina da ga nađem. Sve prije toga mi se trebalo dogoditi kako bih danas mogla znati što je ispravno i dobro za mene i to u trenutku kada sam se pomirila da ću ostati sama. Kad sam digla ruke od ljubavi, ona je došla na malena vratašca i uskoro obuzela cijeli moj svijet. Ipak moji kriteriji nisu bili previsoki i nerealni. Ljudi, volite i nemojte se bojati dati 100 % sebe jer se stvarno isplati voljeti i živjeti život kakav smo samo sanjali“, napisala je uz fotografiju na kojoj piše na pijesku ‘Volim te‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:55