‘PLES SA ZVIJEZDAMA‘

Slastičarka ispala iz showa, Bojanu rasplakao suprug, izvedbe zasjenio ‘incident‘ s tortom

I dok je od ispadanja Bojanu i Gordana spasio žiri, gledatelji su svojim glasovima ostanak u showu osigurali Asimu i Niki

Maja Šuput

 Nova Tv

Deset zvjezdanih parova dalo je sve od sebe kako bi nastavili natjecanje u showu "Ples sa zvijezdama" kojemu je u protekloj emisiji tema bila ljubav, no u iduću emisiju nisu se uspjeli probiti slastičarka Ivana Čuljak Lošić i njezin mentor Ivan. Za ostanak u showu borili su se s Asimom Ugljenom i njegovom partnericom Nikom te Bojanom Gregorić Vejzović i Gordanom. I dok je od ispadanja Bojanu i Gordana spasio žiri, gledatelji su svojim glasovima ostanak u showu osigurali Asimu i Niki. U petoj emisiji veliko je iznenađenje za kraj bila i najava zamjene plesnih partnera za iduću nedjelju, u uskršnjem specijalu, u kojemu neće biti ispadanja. Tko će plesati s kime odlučila je također publika nakon emisije.

Ove su se nedjelje natjecatelji i njihovi mentori publici, žiriju i gledateljima predstavili s čak devet plesnih ritmova, a prvi su se u jiveu okušali Filip Vidović i mentorica Paula. Nakon izvedbe Igor Barberić je Filipu poručio kako ima odličan stil i performans koji neki plesači godinama grade.

- Nemoj to izgubiti - sugerirao je Filipu Igor, a Marku Cibociju svidjelo se što je u ples ubacio odličan glumači aspekt. Osvojili su 32 boda, ali su na samom kraju nakratko zabrinuli publiku i gledatelje kad su Maja Šuput i Igor Mešin otkrili kako je Filip ozlijedio nogu. Ipak, nije se radilo o ničemu ozbiljnom.

Pedro Soltz s partnericom Valentinom otplesao je quickstep na pjesmu "Americano", koja je svirala i kad je prvi put zaplesao sa suprugom Iris koja mu se, zajedno s kćeri, pridružila i na pozornici. Nakon izvedbe Larisa mu je rekla kako svakoga puta zavlada podijem, a Marko je naglasio kako mu unatoč činjenici da je Brazilac bolje odgovaraju standardni plesovi. Njihov nastup žiri je nagradio s visokih 35 odova.

Pjevačica Domenica Žuvela i Alan također su se okušali u jiveu.

- Plesala si jive od početka do kraja, jedina koja je to dosad napravila. Osim koreografije, svidjelo mi se što si osvjestila samu sebe na plesnom podiju - rekao je nakon izvedbe Marko koji je svejedno paru dodjelio tek "šesticu". Franka je pak Domenicu usporedila sa suncem na pozornici te naglasila kako je uživala gledati je kako gušta na pozornici. Larisa joj je rekla kako je definitivno napravila najveći pomak.

- Vidi se da uživaš u svojim plesnim bravurama - zaključila je Larisa, a žiri je Domenicu nagradio s 32 boda. Iako je u emisiju dovela psa, do desetog izdanja showa obećala je otkriti je li u vezi.

Zvijezda TikToka Sandi Pego i Helena otplesali su cha cha cha i prilično zadivili žiri koji im je dodjelio 32 boda. No ono čime je Sandi oduševio sve prisutne i one pred malim ekranima je otkriće da sa suprugom Cindy očekuje bebu, a supružnici su prilog pred nastup začinili fotografijama svog putovanja u Tajland gdje su se zaručili.

Glumac Marko Petrić i Gabriela svojom su izvedbom plesa lyrical bili nagrađeni najboljim ocjenama od strane žirija i osvojili 36 bodova, a tijekom izvedbe Marko je izveo i nekoliko akrobacija. Prema mišljenju najstrožeg člana žirija Marka, glumcu je ovo bila najbolja izvedba dosad.

- Ovaj stil ti jako leži. Mislim da je ovo bio najbolji nastup. Oduševili ste me - pohvalila ih je Larisa, a njezino je oduševljenje dijelila i Franka.

Glumica Bojana Gregorić prije no što je s partnerom Gordanom otplesala sambu, razmijenila je sa suprugom Enesom Vejzovićem prilično emotivne riječi, a nakon što joj je Enes, s kojim je 16 godina u braku, poručio kako je u njoj našao savršenstvo, Bojani su krenule suze. Glumica je svog mentora usput zamolila da nju i supruga nauči bečki valcer. Dok je plesala sambu, iz publike su je bodrile prijateljice glumice. Larisa joj je kazala kako vjeruje da je u tjedan dana bilo teško savladati pokrete, a Igor dodao kako ne treba ganjati savršenstvo, nego ga samo pustiti. Od žirija su zaradili 31 bod.

Slastičarka Ivana Čuljak Lošić izvedbom jazza, za koji je otkrila da joj nije najbolje sjeo, željela je pokazati ljubav prema svom poslu. Iako je s partnerom Ivanom pokazala prilično zanimljivu koreografiju, od žirija su osvojili tek 21 bod. Larisa je rekla da joj je u nastupu nedostajalo prirodnosti i fluida, ali da paru skida kapu na trudu. Marko je Ivani savjetovao da u plesu opusti mišiće, a Igor je smatrao kako ples nije ispunio njegova očekivanja. Nakon izvedbe Ivana je Maji Šuput poklonila kolač, no voditeljica se zanijela i slasticom isflekala žarkocrvenu haljinu koju je nakon reklama zamijenila drugom iste boje.

Da mu je supruga Marta najveća podrška i ljubav, glumac Asim Ugljen naglasio je već u prilogu prije nego što je s mentoricom Nikom izveo slowfox za koji mu je inspracija bilo putovanje u Pariz na kojemu je bio upravo sa suprugom. Plesom je dirnuo Igora, Franku i Larisu, koji su se složili kako iz emisije u emisiju postaje sve bolji plesač kao i da je odlično ispričao priču od početka do kraja, Marko mu je poručio kako je njegov ples, unatoč emotivnoj strani, s tehničkog aspekta bilo bolno za gledati. Osvojili su 26 bodova, a Asim je povikao: "Marta, volim te!".

Pjevačica Albina Grčić i Mario izveli su strastvenu rumbu, a uoči nastupa Albina je ispričala pokoji detalj iz svoje dugogodišnje veze s dečkom Ivanom Čalušićem kojega poznaje od malih nogu i koji joj je bio inspiracija za nastup.

Influencerica Jelena Perić sve je dirnula snimkama sa svojim dvogodišnjim sinčićem Teom kojemu je posvetila bečki valcer, koji je s partnerom Markom otplesala na Frankin hit, što je posebno dirnulo članicu žirija. Igor je brisao suze, Larisa je smatrala da su jako lijepo ispričali tako emotivnu temu, a u konačnici su osvojili 34 boda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:35