‘NEMA DRAME‘

Slom romanse Gospodina Savršenog i pobjednice Stankice: ‘Nije nam bilo lako to gledati...‘

Kad je show završio, Stankica je rekla da će zbog Tonija preseliti na kraj svijeta, a on je rekao kako će Stankica ubrzo doći u Split

Toni i Stankica

 Goran Jakus Za Rtl

Jesu li Toni i Stankica zajedno i nakon završetka showa Gospodin Savršeni? Odgovor na ovo pitanje mogao bi biti - i da i ne.

Naime, Toni Šćulac i Stankica Stojanović doista jesu bili zajedno, bilo im je lijepo, ali 10 mjeseci nakon što je završeno snimanje showa, oni više nisu ljubavni par.

Kako su otkrili u posebnoj RTL-ovoj emisiji, njihova je ljubav bila istinita, ali nije potrajala.

'Za ovog ovamo preseliti ću se i na kraj svijeta', kazala je Stankica netom je snimanje showa završeno.

'Možda smo uskoro u Splitu zajedno', dodao je tada Toni.

No iako su doista puno vremena provodili zajedno na relaciji Banja Luka - Split, njihova ljubav nije se održala.

'To je bilo nekoliko mjeseci jedne jako lijepe ljubavi. Ljubavi s usponima i padovima. Kad kažem padovima - to je realnost. Imali smo jednu realnu vezu koja ja imala lijepe i manje lijepe trenutke', objasnila je Stankica razloge prekida.

'Nema neke drame, niti priče koju ja sad tu s vama mogu podijeliti. Ono što je meni najvažnije je da tu nema nekakve izdaje povjerenja', kazao je Toni.

Oboje kažu kako im nije im bilo lako gledati show koji se emitirao tek nakon što su već prekinuli i gledajući emisiju ponovno proživljavati najljepše trenutke veze koje sada više nema.

Kako kaže Stankica, presudno je bilo to što je 'došlo do nekih malih problemčića', pa njihova veza nije izdržala, iako su puno vremena provodili skupa.

Pa ipak, zle krvi među njima nema, pa ni jedno i ni drugo ne odbacuju mogućnost da će jednom, možda, opet biti zajedno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. listopad 2022 09:04