TRI, DVA, JEDAN - PECI!

ŠPIČEK PRVI PUT NAPUSTIO SUDAČKO MJESTO, DA BI STISNUO RUKU NATJECATELJIMA Bračni par ispao iz showa, evo koje ćete finaliste uskoro gledati

 
 RTL

U srijedu navečer Žanamari i Mario Perčić ispali su u polufinalu showa Tri, dva, jedan – peci!. Od njihove su makovnjače i orahnjače bile bolje one koje su napravili Petar Ćiritović i Borko Perić. Čak se i Tomislav Špiček dignuo sa sudačkog stola da im stisne ruke i osobno čestita!

'Danas sam se digao sa sudačke sjedalice i čestitao dečkima. To radim rijetko, ali htio sam im pokazati da su dečki, bez obzira na svu tu šalu i zezanciju u showu, zbilja napravili odličnu orahnjaču i makovnjaču', kazao je Špiček prije negoli je Petru i Borku dodijelio desetku plus za 'zamalo profesionalne' tradicionalne kolače koji 'zaslužuju mjesto u svjetskim restoranima'. Žiri je pohvalio i njihove medenjake, pa su se Špiček i Ana Marcelić s pravom zapitali jesu li momci u međuvremenu vježbali kod kuće.

RTL

Ornela Vištica i Josipa Klobučar Bortiek su također dobile dvije desetke za iste kolače. Možda im Špiček nije osobno čestitao stiskom ruke, ali je izjavio kako su orahnjača i makovnjača 'jedni od boljih dizanih kolača koje je ikada probao'. Na trećem mjestu ljestvice ukupnih bodova nalaze se Barbara i Mara Nola, čiji su medenjaci bili najbliži savršenstvu, i po okusu i dekoraciji.

Žanamari i Mario su za svoje 'nafilane' dizane kolače i prepečene medenjake prikupili vrlo vrijedna 33 boda, no to nije bilo dovoljno za odlazak u finale ovog posebnog, humanitarnog izdanja showa.

RTL

'Mi ne volimo biti u sredini. Volimo biti prvi ili prvi od vrha ili prvi od dna', kazali su u šali Žanamari i Mario koji će ovog Božića, vjerujemo, biti zaduženi za pripremu deserta i slastica.

Barbara i Mara, Ornela i Josipa ili Petar i Borko? Koji će od ova tri para finalista oduševiti žiri ukusnom tortom na kat i postati vlasnici titule najboljih slastičara-amatera među poznatim osobama hrvatske estrade? Ne propustite doznati odgovor u četvrtak 21. prosinca u kasnovečernjem terminu na RTL-u!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:22