DOBAR POSAO

Splitska ‘vampirica‘ bila je glavna atrakcija na najvećem sajmu erotike u Berlinu: ‘Zaradila sam više od 30 tisuća eura‘

Vlasnica Skandala već godinama dolazi na sajam Venus kako bi prodavala svoj nakit

Olja Einfalt u Berlinu

 Privatni album

Na netom završenom sajmu erotike u Berlinu, jednom od najvećih u svijetu, među glavnim atrakcijama bila je splitska reality zvijezda Olja Einfalt Mihovilović.

Gotovo svi posjetitelji željeli su se fotografirati s atraktivnom ‘vampiricom‘ misleći da je jedna od porno zvijezdi. Međutim, ona je ovdje došla iz jednog sasvim drugog razloga.

Vlasnica Skandala, naime već godinama dolazi na sajam Venus, kako bi prodavala svoj nakit kojeg ljubitelji erotike jednostavno obožavaju.

- Nikako ne propuštam ovaj sajam. Osim što se dobro zabavljam, uvijek odlično i zaradim - rekla nam je zvijezda ‘Večere za pet‘, ‘Ljubav je na selu‘ i ‘Zadruge‘.

- Sada sam u četiri dana zaradila čak 30 tisuća eura. Čuvat ću taj novac jer moram državi vratiti više od milijun i pol kuna, inače moram u zatvor. Bit će što bude, no nadam se da ću uspjeti skupiti taj novac, to me jako mori i noćima jedva mogu oka sklopiti - iskreno će Olja.

Podsjetimo, ona je u svibnju ove godine na Županijskom sudu u Splitu osuđena po tri od pet točaka optužnice i mora vratiti 1,6 milijuna kuna u roku od dvije godine, jer će u suprotnom završiti u zatvoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:38