IMA SE, MOŽE SE

‘Sretan ti 13. rođendan, sine moj! Izvoli 150 tisuća dolara, kupi si nekretninu‘

Američka TV ličnost nije štedjela za 13. rođendan svog starijeg sina, a mladić već sad zna što želi od života...

Phaedra Parks

 Twoeyephotos/mega/The Mega Agency/Profimedia/Twoeyephotos/mega/the Mega Agency/profimedia

Phaedra Parks, američka TV ličnost i sudionica emisije "The Real Housewives of Atlanta", svom je najstarijem sinu Aydenu poklonila vrtoglavih 150 tisuća dolara za njegov 13. rođendan kako bi novac mogao uložiti u buduće nekretnine.

“Ayden je za svoj rođendan rekao da ili želi motocikl ili način da zaradi novac. I tako sam rekla: ‘Pa definitivno ti neću dati motocikl da se ubiješ’", ispričala je 49-godišnja Parks za People.

Umjesto toga, rekla mu je da će mu pokloniti 150.000 dolara da si "kupi imanje".

“I tako sada zapravo pokušava shvatiti želi li napraviti mali kompleks s više jedinica, znate, pokrenuti vlastite male nekretnine za iznajmljivanje”, rekla je.

Objasnila je da svojoj djeci želi omogućiti sredstva pomoću kojih će steći bogatstvo i uspjeh u budućnosti.

“Ne dolazim iz loše obitelji. Potječem iz prosvjetne obitelji srednje klase. Međutim, oni nisu imali prihode kakve ja imam”, priznala je. "Dakle, iako bi vjerojatno željeli to učiniti, nisu mogli dati djetetu 150.000 dolara da si nešto kupi."

“Ayden je jako zainteresiran za kriptovalute i proučava istraživanja kako postati milijunaš prije nego što navrši 25 godina. Već priča o investicijama i nekretninama", objašnjava.

Parks inače ima dvojicu sinova, Aydena i Dylana (10) s bivšim suprugom Apollom Nidom.

"Oba moja sina vole zarađivati ​​novac u kriptovalutama", dodala je i napominje da njihova rana svijest o ulaganju može dovesti do toga da njezina djeca budu "financijski stabilne" odrasle osobe.

A novac će dobro doći njezinim sinovima s obzirom na to da je reality zvijezda priznala da vole trošiti i da često putuju.

“Imaju putovnicu od rođenja. Bili su u Parizu, bili su u Londonu, bili su na Kubi", rekla je o svojim sinovima. “Dylan voli sve azijske zemlje. To je njegova stvar. Moj najstariji sin Ayden voli Pariz jer misli da dobro govori francuski.”

Ali Parks je svakako dodala da njezini sinovi imaju "odlične manire".

"Jako sam ponosna što ih mogu zvati svojima", rekla je i objasnila tri pravila po kojima žive njezina djeca: "Poštuj odrasle, počisti iza sebe - i budi zahvalan."

Ona i Nida (44) bili su u braku od 2009. do 2017. Nida je pak u siječnju oženio Sherien Almufti, a zaruke su pale dok je on služio zatvorsku kaznu zbog urote za počinjenje poštanskih, elektronskih i bankovnih prijevara.

U međuvremenu, Parks je u intervjuu za Page Six 2021. izjavila da je spremna ponovno pronaći ljubav.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:57