NAJOMRAŽENIJI STANAR

Stanari su složni: 'Fabio igra na pobjedu i pritom ne mari koga će povrijediti i 'pogaziti''

 Screenshot RTL

Svakog tjedna stanari odaberu jednu osobu koja im je na piku za tračanje. Ovoga puta to je Fabio koji je donedavno bio miljenik.

No stvari su se sada promijenile, pa sada svojim sustanarima ide jako na živce, a oni koriste svaku priliku kako bi ga prokomentirali, piše RTL.

- Sve nas je Fabio iznervirao ovaj tjedan. Baš je bio, onako, malo čudan - rekao je Kocka, a na njegove riječi nadovezao se Alen.

- Ma bio je i prije takav, samo je trebalo malo da se klikeri upale - rekao je. Kocki se nikako nije svidjelo što je Fabio išao peći palačinke nakon što je on počistio kuhinju. Smatra da je to samo da bi dobio bodove.

- Tako se to ne igra. Budi svoj - zaključio je Kocka. Marina je dodala da je grozno kada netko tako očito igra na pobjedu ne mareći koga će povrijediti i 'pogaziti'. Svi su se složili da mu je taktika kriva.

Fabio je, svjestan da je postao glavna tema razgovora ostalih sustanara, priznao Ines da bi poludio da je ona otišla, a zatim joj je zagrljajima i poljupcima dokazao da je bio iskren.

Fabio Ines: Da si mi ti otišla pa poludio bi

- Da si mi ti otišla pa poludio bi. Mislim, ne bi poludio nego bi mi bilo dosadno - rekao je Fabio Ines, a ona je komentirala da bi bilo fora da iz showa izađu iste večeri.

Maneken je na kraju zaključio da će uvijek biti onih koji će ga mrziti, kako izvan kuće, tao i u njoj, no objasnio je i da on na to gleda kao na nešto dobro.

- Takvih uvijek ima, čak i da radiš sve kako treba - zaključila je Ines.

Video razgovora Fabija i Ines pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 17:44