INTRIGANTNA FOTKA

Stankica nakon prekida s ‘Gospodinom Savršenim‘ svima pokazala prsten: Je li zaručnički?

Stankica je novom fotografijom na Instagramu potakla brojne komentare u kojima fanovi vjeruju da se zaručila

Stankica Stojanović

 Instagram/stankicas/

Nedavno se saznala vijest kako par iz treće sezone RTL-ova showa „Gospodin Savršeni” Toni Šćulac i Stankica Stojanović više nisu zajedno. Prema objavama na društvenim mrežama čini se da će Toni svoj život nastaviti u rodnom Splitu, dok se Stankica seli, ali ostaje u istom gradu.

image

Stankica i Toni

Goran Jakus Za Rtl/

„Zapravo ne selim se nigdje predaleko, svega 500 metara od svog starog stana, ali i dalje sam u Banja Luci. Samo sam željela investirati u životni prostor kakav želim. Taj trenutak mi je bio jako važan, kako zbog mog osobnog zadovoljstva, tako i zbog potreba posla s kojim se bavim”, rekla je Stankica za Story.

Otkrila je kako su u „odličnom, prijateljskom odnosu”, a sada je njezina nova objava na Instagramu napravila pomutnju među fanovima. Je li to Stankica već zaručena za drugog?, pitaju se.

Naime, objavila je fotografiju majice koja otkriva leđa, a pratiteljima je za oko zapela njezina ruka na kojoj nosi zlatni prsten s kamenom.

„Volim kada žena ima gola leđa, uredne nokte i kad lijepo miriše”, napisala je Stankica u opisu.

„Treba li se ovo čestitati? Ja samo to vidim od noktiju i leđa”, „Meni upadaju samo nokti i prsten u oko”, „I lijepi prsten na urednim noktima”, „Na drugoj slici mi je upečatljiv prsten koji me podsjeća na zaručnički. Lijep je u svakom slučaju”, pisali su.

Bilo kako bilo, potvrđeno je samo da je ljubav s Tonijem završila.

„U odličnom smo, prijateljskom odnosu. Baš prije par dana je posjetio mene i moju obitelj. Poštovanje i briga jedno za drugog koje smo stekli za vrijeme veze, uvijek će biti dio našeg odnosa”, kazala je Stankica za Story.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 19:45