VEZA NIJE OPSTALA

Stankica o Toniju: ‘Jesam li dvojila kad me zvao da provedemo noć zajedno? Svejedno mi je je li jutro, noć ili dan‘

Bivši par i dalje su jedno drugome velika podrška, a hoće li možda jednom opet biti zajedno, pokazat će vrijeme

Stankica Stojanović i Toni Šćulac

 RTL

Toni Šćulac i Stankica Stojanović svoju ljubavnu vezu započeli su u RTL-ovu showu "Gospodin Savršeni", ali nakon sedam mjeseci ipak su prekinuli. Iako više nisu zajedno, par ima samo najljepše riječi jedno za drugo. Stankica za Tonija kaže da je veliki džentlmen, koji ju je osvojio pažnjom, manirima, mirnoćom, zrelošću, odmjerenošću i načinom na koji pristupa svemu.

- On je osoba koja uvijek ima rješenje za sve probleme. Stickeri s porukama koje bi ostavljao u mom stanu, kad bih ga ugledala ispred vrata sa šampanjcem i čašama, buđenje s doručkom u krevet i buketima cvijeća… A najbitnija stvar je da je dobar čovjek, a dobri ljudi se čuvaju - rekla je.

U showu je, dodaje, očekivala još jedno iskustvo i avanturu, ali definitivno nije mislila da će se i zaljubiti.

- Eto, imala sam planove koji su se srušili u jednom trenutku - kaže Stankica.

image

Toni Šćulac i Stankica Stojanović

RTL

Toni je na nju pozitivno utjecao zbog čega je promijenila neke stvari kod sebe i zahvalna mu je na tome. Daljina u vezi nije im smetala pa su sve praznike, odmore, vikende, rođendane i njima bitne stvari proveli zajedno.

Na pitanje što je presudilo njihovoj vezi, Stankica je odgovorila: "Neke stvari odvijale su se prebrzo, a neke bitne stvari za partnerski odnos smo preskočili. U jednom trenutku jednostavno smo zaključili da je najbolje staviti točku na partnerski odnos, ali isto tako nismo željeli u potpunosti izgubiti jedno drugo".

Bivši par i dalje su jedno drugome velika podrška, a hoće li možda jednom opet biti zajedno, pokazat će vrijeme.

image

Stankica Stojanović i Toni Šćulac

RTL

A je li Stankica u ijednom trenutku dvojila oko toga hoće li prihvatiti Tonijev poziv da provedu noć zajedno?

- Ja sam jedna zrela žena kojoj je potpuno svejedno je li to jutro, dan ili noć. Uvijek se ponašam u skladu sa svojim senzibilitetom i načelima - rekla je za RTL.

U showu "A sad... djevojke!" prikazane su i neobjavljene snimke na kojima je Stankica vidjela kako je Toni i drugim djevojkama rekao da ima osjećaje za njih.

- Nije mi bilo svejedno to gledati jer je u tom trenutku Toni bio moj partner mjesecima, ali mi je potpuno jasno da je takav koncept. Vjerujem da su moje reakcije pokazale koliko me to sve pogodilo. Mislim da Toni u showu nije pokazao ni 12% svojih kvaliteta u koje sam se ja uspjela uvjeriti u realnom životu - zaključila je za RTL.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. studeni 2022 17:45