MASTERCHEF

Štednjaci su upaljeni, žiri ponovno na okupu: ‘Očekujem najzanimljiviju sezonu do sada‘

Već dobro uigrani članovi žirija Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović sjeli su za sudačke stolce

MasterChef

 Nova TV

Započelo je snimanje nove sezone MasterChefa.

Kamere snimaju, štednjaci su upaljeni, kandidati su u kuhinji, a žiri MasterChefa ponovno je na okupu - poručuju s Nove TV koja priprema novu sezonu poznatog zabavnog showa u kojoj će ove jeseni uživati svi strastveni ljubitelji kulinarskih izazova, napetih gastroduela i natjecanja.

Već dobro uigrani članovi žirija Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović sjeli su za sudačke stolce, a kroz novu sezonu kandidatima će biti najveća podrška, ali i najveći kritičari. Pod njihovim stručnim mentorstvom, ovogodišnji natjecatelji razvijat će svoje kulinarske vještine s ciljem da ispune svoj puni potencijal.

- Mogu reći da ima puno zanimljivih kandidata različite dobi koji su jako predani onome što su si zacrtali u glavi, a to je da nastave svoj put dalje u MasterChef kuhinji. Različiti karakteri s istim ciljem. Mislim da nas čeka jako zanimljiva sezona kuhanja - najavio je Stjepan.

Uz kvalitetnu produkciju i zanimljiv koncept zbog kojih je MasterChef postao jedna od najgledanijih zabavnih emisija, nova sezona donosi brojne sadržajne promjene i iznenađenja koja će dodatno začiniti kulinarsko natjecanje.

- Jedan od razloga zašto je MasterChef toliko uspješan su kandidati koji svojim radom pomiču granice i na vlastitom primjeru pokazuju da je moguće ostvariti svoje snove. Ništa manje od toga ne očekujem ni u ovoj sezoni. Imamo puno iznenađenja i za kandidate i za gledatelje i očekujem najzanimljiviju sezonu do sada - poručuje Damir.

Unatoč gustom rasporedu snimanja, članovi žirija na setu uvijek nađu vremena i za zabavu te priznaju da pozitivne energije i smijeha ne nedostaje.

- Svi smo dugo čekali da krenemo snimati. Atmosfera na setu je odlična, momci su super i napokon se družimo. Kako smo puno radili, manje smo se viđali, ali sada smo napokon opet na istom projektu. Nakon snimanja ispijamo kavu, družimo se te izmjenjujemo ideje i prijedloge. Klasične kuharske priče i naravno – zabava - otkriva Melkior.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 01:31