StoryEditor
MODNA EMISIJA

STIŽE 'SHOPPING KRALJICA' S MUŠKIM NATJECATELJIMA RTL-ov modni komentator otkriva: Finale nemojte propustiti, ostao sam u šoku, potpuno me iznenadilo

 
 RTL Televizija

ZAGREB - Deset nikad prikazanih epizoda omiljenog formata 'Shopping kraljica' s Robertom Severom u ulozi modnog komentatora gledatelji će moći pratiti od ponedjeljka do petka u poslijepodnevnom terminu na RTL-u!

'Shopping kraljica' popularna je modna emisija u kojoj se svaki tjedan natječe pet kandidatkinja, a njihov je zadatak osmisliti kombinaciju koja će oduševiti modnog kritičara i tako izboriti pobjedu tjedna.

U novim epizodama po prvi će put sudjelovati i muški natjecatelji, koji će pokazati kako i oni mogu biti kraljevi modne piste te će tako show 'Shopping kraljica' na jedan tjedan postati 'Shopping kralj'! Tko se pokazao kao uspješniji u izvršavanju tjednih zadataka – žene ili muškarci, otkriva Robert Sever, poznati hrvatski dizajner i stilist te RTL-ov modni komentator.

RTL Televizija

RTL Televizija
 

- Moram priznati da u ovakvom formatu emisije ipak prednjače žene. Možda zato što im je shopping kao takav srodniji i više uživaju upravo u kupnji odjeće. Iako bih od nadolazeća dva tjedna koja su pred gledateljima, svakako izdvojio finale muškog tjedna koje me potpuno iznenadilo, čak pomalo i šokiralo. No neću vam ništa unaprijed otkriti!, kazao je Sever, koji ističe kako je i samo snimanje showa bilo vrlo zabavno.

- Uživao sam radeći na ovom projektu, smijali smo se svaki dan i upoznao sam puno zanimljivih ljudi. Kroz emisiju sam kandidatima nastojao uvijek pružiti podršku i dati poneki stručni savjet, a kritiku usmjeriti s dozom humora i sarkazma jer na kraju dana svatko ima pravo na svoj stil i modni izričaj, zaključio je stilist i dizajner.

Pred gledateljima je sad prava modna poslastica u kojoj će kroz prvi tjedan pratiti djevojke u potrazi za najboljom odjevnom kombinacija, a u drugom će tjednu modnom pistom prošetati dečki. Nakon što im Robert Sever zada tjedni zadatak, kandidati imaju budžet od 2000 kuna kako bi pronašli dobitnu kombinaciju, a pobjednik tjedna osvaja glavnu nagradu u iznosu od 3500 kuna!

RTL Televizija

RTL Televizija
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2020 23:42