LJUBAV JE NA SELU

STRASTVENA ROMANSA U POLJOPRIVREDNOM REALITYJU Planula ljubav između Sandre i Tina: 'On je savršen, čim smo se pogledali, znala sam da je onaj pravi!'

 Privatni album

Još jedan dokaz da kandidati iz showa 'Ljubav je na selu' pronalaze srodnu dušu definitivno je mladi par Sandra Blažina i Tin Mirt, piše RTL.

- Tin je zaista savršen dečko. Ima dobar i čvrst karakter i ono bitno – ima manire – započela je zaljubljeno Sandra opisivati svog Tina.

Simpatičan, jednostavan i zgodan, Tin Mirt osvojio je Sandrino srce, a svaki je put iznenađuje lijepim sitnicama, svojim manirama ili jednostavno osmijehom.

- Najromantičnije što je moj Tinek napravio za mene definitivno je dan kada me upitao jesam li spremna nastaviti našu čaroliju. Taj me dan odveo na more, poklonio mi orhideju, a to mi je najdraži cvijet, pustio pjesmu Olivera Dragojevića 'Ako voliš me' i pitao me hoćemo li i dalje biti zajedno – kazala je Sandra kroz smijeh te dodala kako se Tin jako dobro slaže i s njezin bratom.

Bez obzira što Sandra i Tin ne žive u istom gradu, koriste svaki slobodan trenutak ne bi li se vidjeli.

- Tin je vrlo romantičan i svaki puta me iznova iznenađuje malim stvarima, koje mi puno znače – priznala je Sandra.

Ljudi prepoznaju Sandru i Tina na cesti te ih čak i znaju zaustaviti da bi se fotografirali s njima ili ih samo pitali za njihova iskustva.

- Čim smo se pogledali, znala sam da je Tin onaj pravi – zaključila je zaljubljena Sandra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 15:13