ZABAVA NA RTL-U

‘Superstar‘ kreće večeras! Severina tješila uplakanog medicinskog tehničara: ‘Show must go on...‘

- Svi smo nekada pjevali kada nam je bilo teško, poručila mu je članica žirija Severina

Severina tješi kandidata

 RTL

Večeras kreće najjači RTL-ov projekt ove jesenske sheme: na televizijske ekrane stiže ‘Superstar‘. Glazbeni spektakl donosi talentirane kandidate koji će ostvariti svoje muzičke snove i boriti se za nagradu od 50.000 eura.

Članovi žirija Severina, Tonči Huljić, Nika Turković i Filip Miletić spremni su za spektakl. A upravo je pjevati pred Severinom, najvećom zvijezdom glazbene scene u regiji, mnogim kandidatima ostvarenje snova.

Severinu je u žiri ‘Superstara‘ dovela velika ljubav prema glazbi, baš kao i želja da im svojim iskustvom i savjetima pomogne.

image

Superstar žiri

RTL

- Nekoliko kandidata me jako pogodilo i nekako sam se vezala za njih. Teško je odlučivati o tuđim snovima, no mislim da ću biti realna, na jedan blagi način - otkriva glazbenica.

I zaista, već u prvoj epizodi ‘Superstara‘ Severina je rečeno i ispunila. Talentiranoj kandidatkinji iz Petrijevaca demonstrirala je kako samopouzdano stati na prestižnu pozornicu, a uplakanog medicinskog tehničara iz Zadra Severina je i zagrlila te ga utješila:

- Svi smo nekada pjevali kada nam je bilo teško. Bio veseo ili tužan - Show Must Go On - kazala je Severina koja ne skriva kako emocija u ovom showu ne nedostaje. Mladi policajac šokirao je žiri, a samozatajna učenica ostavila je sve bez teksta. Tonči Huljić u studiju ‘Superstara‘ tražio je i izgubljene note, a potom se vratio u dane ranog Magazina. Emocije, smijeh, talentirani mladi ljudi i žiri za pamćenje - ‘Superstar‘ je spektakl koji se ne propušta, poručuju s RTL-a.

I voditeljica Marijana Batinić pozvala je gledatelje da večeras pogledaju ‘Superstar‘, simpatično izjavivši: "Večeras u 20:15 na RTL-u gledajte one kojima su dali pjevat‘."

image

Superstar

Instagram/tonči Huljić/
image

Marijana Batinić o Superstaru

Instagram/tonči Huljić/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 00:14