PREKRŠIO ZABRANU

Suprug zvijezde Netflixa uhićen po drugi put u 33 sata nakon obiteljskog nasilja

Richard je pušten uz jamčevinu u četvrtak ujutro, a suđenje je zakazano za 11. travnja

Christine Quinn i Christian Richard

 Profimedia/

Policijski službenici uhitili su supruga zvijezde reality showa ‘Selling Sunset‘ Christine Quinn, Christiana Richarda, i to po drugi put, nakon što je pušten iz pritvora gdje je završio zbog obiteljskog nasilja, prenosi Page Six.

Njegov zatvorski dosje pokazuje da je uhićen zbog prekršajne prijave jer se vratio u svoj dom, gdje živi s bivšom zvijezdom Netflixova realityja, unatoč tome što mu je određena zabrana prilaska.

Richard je pušten uz jamčevinu u četvrtak ujutro, a suđenje je zakazano za 11. travnja.

Podsjetimo, ranije je uhićen i odveden na policiju dok je još bio bosonog i u kućnom ogrtaču, nakon što su policajci dobili prijavu zbog obiteljske svađe.

image

Policija je dovela supruga Christine Quinn nakon plaćenje jamčevine

Apex/mega/The Mega Agency/Profimedia/Apex/mega/the Mega Agency/profimedia

"Osumnjičenik je bacio vrećicu u kojoj je bila staklena boca na žrtvu, promašio žrtvu, ali je udario njome žrtvino dijete i ozlijedio ga. Bolničari su dijete pregledali i prevezli u bolnicu", priopćili su iz policije.

Drugi je izvor rekao za Page Six da je 35-godišnja Quinn bila uz svog dvogodišnjeg sina koji je prevezen u bolnicu. "Christine je napustila kuću i vozila se u kolima hitne pomoći sa svojim sinom", rekao je izvor.

45-godišnji Richard, čije je pravo prezime Dumontet, pušten je u srijedu iz pritvora uz jamčevinu od 30 tisuća dolara. No, drama se nastavila istog dana, kada je policija nahrupila u luksuznu rezidenciju para kako bi izvršila ‘pretragu‘, koja se radi kako bi se utvrdilo postoji li aktivna prijetnja na mjestu događaja i je li to mjesto sigurno.

image

Christine Quinn

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Page Six doznaje da policija najčešće obavlja tu pretragu kad ih zabrinuta osoba nazove kako bi se uvjerila da je dotično mjesto sigurno. Izvor je otkrio da Quinn nije obavila taj poziv. Također američki mediji prenose da su reality zvijezda i njezin dvogodišnji sin, Christian Georges, na posebnoj ‘sigurnoj lokaciji‘.

Christine, koja je napustila hit Netflixovu reality emisiju 2022. godine, dokumentirala je velik dio svoje veze s Richardom u spomenutom showu, uključujući i njihovo raskošno vjenčanje. Nakon njezina odlaska iz ‘Selling Sunseta‘, Quinn i Richard pokrenuli su vlastitu tvrtku za nekretnine, Real Open, koja se bavi transakcijama putem bitcoina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 18:32