THE VOICE

TREĆA EMISIJA AUDICIJA Povratnici koji nisu odustali, magični magnetizam Gopca i mentori koji natjecatelje zavode pjesmom i plesom

 
 Krasnodar Peršun/HRT

Mentorski timovi se popunjaju, a glasovi natjecatelja i njihovi nastupi ne ostavljaju prostora za previše kalkulacija. U treću Audiciju Vanna i Ivan ulaze s po četvoro, Massimo s tri a Gobčev tim broji čak pet natjecatelja.

Treća epizoda u znaku je povratnika u The Voice! Mogući ponovni neuspjeh nije spriječio dvoje kandidata da prožive sve „traume“ iz prethodnih sezona te se hrabro suoče s mentorskim odlukama. Njihova želja i posvećenost glazbi bila je jača!

Kolege mentori svjesni tzv. „magičnog magnetizma“ gdina Gopca svoju borbu za željene glasove morali su dobro potkrijepiti. Vanna i Massimo otpjevali su i otplesali „Fly me to the moon“ , Dečak se podsjetio kako je to kad ti netko stane na prste, a Vannu je jedan glas ponukao da prizna kako i pjevači velikih glasovnih kvaliteta mogu učiti od mladih nada. Pjevačka nadmetanja natjecatelja potaknuli su i mentore da riješe vječitu dilemu: znaju li poperi pjevati rock?

Kako zvuči kad Vanna pjeva hit „Guns 'N' Rosesa“ ,a Massimo „Papa Was a Rollin’ Stone” provjerite u subotu na HRT 1 u 20:05.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:14