GROZNE RIJEČI

TRUMPOVI SURADNICI OTKRILI KOLIKO JE BIO VULGARAN 'Rekao bi: "Što kažeš na one sise? Ne bi li je htio poje****?'

Donald Trump
 Profimedia, Everett

Osoblje koje je radilo na televizijskoj emisiji 'Pripravnik' američke TV mreže NBC tvrdi da je predsjednik SAD-a Donald Trump tijekom snimanja 'Pripravnika' na vrlo grub način govorio o ženama.

Međutim, producentica Katherine Walker koja je radila na emisiji stala je u Trumpovu obranu i rekla da se ne sjeća da je predsjednik nekog Afroamerikanca oslovio s crnčugo.

"Nije se on šetao okolo i stalno govorio 'pi***, pi***, pi***'", rekla je Walker u razgovoru za časopis The New Yorker. To, međutim, ne znači da nije imao vulgarne ispade o tijelima žena. "Rekao bi: "Što kažeš na one sise? Ne bi li je htio poje****?", otkrio je jedan zaposlenik emisije.

"Radio sam kao montažer tijekom prvih šest sezona", rekao je Jonathon Braun. "Nisam pogledao svaku sličicu (snimljenog materijala), međutim nikada nisam vidio snimku u kojoj je rekao nešto tako grozno."

Braun je The New Yorker rekao da su se on i ostali montažeri često zabavljali tako što su stvarali kompilacije najneugodnijih trenutaka koji su se zbili tijekom snimanja. Takve se snimke ne mogu javno otkriti jer sudionici televizijske emisije u svojim ugovorima imaju posebne stavke koji se tiču upravo toga, međutim to ne znači da se te snimke nisu dijelile među ekipom emisije.

"Ako je postojala neka snimka, proširila bi se kao požar", rekao je Braun.

"Da netko nešto ima, to bi već odavno procurilo. Nitko od članova ekipe nije obožavao Trumpa. Ne znam da je itko od ljudi koji je radio na emisiji za njega glasovao", rekao je jedan od zaposlenika emisije i objasnila kako je došlo do nastanka snimke "Access Hollywood" u kojoj se može čuti kako Trump govori da "ženama može raditi što hoće samo zato što je slavan" te da ih može "hvatati za pi***".

"Ta je snimka nastala kada je Donald (Trump) bio na autobusu. Mislio je da je sam. S druge strane, kada god je bio direktorskoj sobi, nikada nije mislio da je sam jer je to bila kulisa", dodao je.

Otkad je snimka "Access Hollywood" procurila, stalno kolaju glasine da postoji snimka u kojoj se može čuti Trumpa kako koristi riječ crnčugo. Bivša djelatnica Bijele kuće i natjecateljica u "Pripravniku" Omarosa Manigault Newman i glumac Tom Arnold tvrde da su čuli snimku u kojoj Trump koristi tu riječ, ali nisu ponudili nikakve dokaze.

"Donald (Trump) ne bi bio predsjednik da nije bilo ('Pripravnika')", rekla je u Walker.

"Primijetio sam da se Trump u Bijeloj kući slično ponaša kao što je to bio slučaj u 'Pripravniku'", dodao je Braun i rekao da je Trump često na snimanja došao nepripremljen te da bi donosio impulzivne odluke.

"Osjećam neobično zadovoljstvo zbog spoznaje da se nije puno promijenio."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 12:29