BORBA S BOLEŠĆU

U 36. godini preminula domaća pjevačica Morena Marjanović, poznata sudionica reality showova

Posljednji ispraćaj bit će održan u srijedu, 19. travnja, u Malom Lošinju

Morena Marjanović

 Screenshot/youtube/

Pjevačica i bivša sudionica reality showa “Parovi”, Morena Marjanović, preminula je u 36. godini života. Tužnu vijest medijima je potvrdio njezin bivši suprug Manuel Curi.

- Morena je umrla jučer u 10 sati u bolnici. Borila se s leukemijom. Uspjela je pobijediti bolest, ali se nažalost vratila. Ne znam što bih vam rekao. Obitelji je teško. Išao sam u bolnicu da je vidim i nažalost Morena nije više s nama - kazao je Curi za Kurir.

Morena i 12 godina stariji Manuel vjenčali su se 2016. godine na Malom Lošinju nakon deset godina duge ljubavne veze. Naime, par se zaručio još 2009., kada je bio u zatvoru zbog pljačke za koju je, kako ona kaže, "uvjerena da nije kriv".

Morena je postala poznata u regiji tijekom sudjelovanja u reality showu ‘Parovi‘, a također je sudjelovala i u RTL-ovu showu ‘Mijenjam ženu‘. Završila je srednju turističku školu u rodnom Malom Lošinju, školu mode i dizajna u Rijeci, kao i fakultet za menadžment u Opatiji. U Istri je završila školu za profesionalnog vozača pa je, uz bavljenje glazbom, radila i kao taksist kako bi pomogla ocu koji je taj posao radio preko 30 godina. Zbog toga je postala i prva taksistica u povijesti Malog Lošinja, a govorila je i pet stranih jezika, prenosi Kurir.

- Suze radosnice krenule su mi tek kad su mi roditelji čestitali na braku. Mama Gordana i tata Željko pucali su od ponosa jer sam prva kći koju su udali. Dugo i snažno smo se grlili - ispričala je tada pjevačica za 24 sata.

Po izlasku iz reality showa ‘Parovi‘ bila je u centru pažnje zbog svađe sa suprugom Manuelom, kojeg je prevarila s Aleksadnrom Čabarkapom.

Posljednji ispraćaj bit će održan u srijedu, 19. travnja, u Malom Lošinju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 17:41