PLESAČ JURE

U BIG BROTHER ULAZI 66-GODIŠNJAK IZ OMIŠA, OKRUTNA PUBLIKA SE VEĆ OKRENULA PROTIV NJEGA 'Što je ovo, starački dom?! Svi mladi iselili iz Hrvatske...'

 
 RTL

Publika Big Brothera vjerojatno više ne shvaća što se događa. Iako stanari tu i tamo ispadaju iz showa, mnogo češće u kuću - ulaze! Potpuno besmisleno, ako se njih pita. Pa valjda je konačan cilj da netko i pobjedi. Ili..?

U kuću, kako najavljuje RTL, ulazi 66-godišnji Omišanin Jure Kelava. Evo što na službenoj stranici piše o novome stanaru:

Jure Kelava dolazi iz Omiša, a po zanimanju je strojarski tehničar. U slobodno vrijeme bavi se plesom, glumom, pisanjem, šahom, kiparstvom te izrađuje razne figurice od drveta i kamena. Simpatični Dalmatinac smatra da je bolji od drugih jer drugačije gleda na život. 'Život za mene nije natjecanje već samba', rekao je šarmantni Jure. U Big Brother kuću volio bi ponijeti aparat za brijanje, pastu za zube i četkicu te srce puno života. Jure bi volio živjeti u Big Brother kući s ljudima koji imaju veliko srce te su puni ljubavi i razumijevanja.

Uslijedili su komentari na društvenim mrežama. Publika je, čini se, željno iščekivala ulazak mladoga Solinjanina Luciana, a umjesto toga dobili su 'old timera', kako je rekao jedan komentator. Neki su Juru i prepoznali, iz jednoga drugog reality showa, piše Slobodna Dalmacija.

'Pa to je onaj šta je bio u Supertalentu... Onaj luđak šta je polugol plesao', oduševili su se.

Prepoznali su ga i brojni Omišani; njih Jure zabavlja već godinama, kako pišu, 'plešući na veselicama'. Oni koji pak nisu upoznati s Jurinim radom, nervirali su se što se Big Brother pretvara u 'starački dom'.

'Svi mladi iselili iz Hrvatske....nema ih dovoljno ni za Big Brother pa uzimaju ove penziće', 'Jel' ti stari nemaju pametnijeg posla po stare dane, a ne da se prijavljuju u bb', komentirali su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 19:54