PUŠTENE U PRODAJU

Ulaznice za ovogodišnji Eurosong rasprodane u 36 minuta, fanovi bijesni: ‘Stranica vam je smeće‘

Unatoč problemima pri prodaji ulaznica, Reuters izvještava da su ulaznice za veliko finale rasprodane za samo 36 minuta

Problemi s Ticketmasterom se nižu

 Twitter/Profimedia

Ticketmaster, poznata web stranica za kupovanje raznih ulaznica za događaje, danas se "srušila" dok su obožavatelji Eurosonga pokušavali kupiti ulaznice za ovogodišnje natjecanje u Liverpoolu, piše Daily Mail.

Tisuće obožavatelja pokušale su zgrabiti mjesta za ovogodišnji spektakl koje se održava u Britaniji nakon što prošlogodišnji pobjednik, ratom razorena Ukrajina, nije u mogućnosti održati to natjecanje kod kuće.

Ulaznice za nastupe uživo u Liverpoolu krenule su u promet od 12 sati, no web stranica Ticketmastera pala je zbog velikog porasta potražnje. Oni koji su se pokušali prijaviti na web stranicu kako bi dobili ulaznice susreli su se s porukom o pogrešci, dok su drugi prijavili probleme prilikom pokušaja postavljanja računa.

Pogreška na stranici razljutila je obožavatelje Eurosonga, a neki su Ticketmaster nazvali "smećem" i "apsolutnom lakrdijom".

Po običaju, razočarani obožavatelji Eurosonga izrazili su svoje nezadovoljstvo kroz mnogobrojne komentare, smiješne dosjetke i ‘memeove‘ na Twitteru.

- Iskreno sam impresioniran brojnim načinima na koje me Ticketmaster okrivljuje da je njihova web stranica potpuno sra*** - napisao je jedan od twitteraša.

- S obzirom na cijeli problem s Ticketmasterom koji prati Taylor Swift i ostale probleme tijekom godina, zašto je Eurovizija mislila da bi bilo dobro koristiti tu platformu? Ovo je moj ekran 10 minuta prije puštanja ulaznica u prodaju - stoji u jednom tweetu uz fotografiju ekrana koji pokazuje grešku 505, odnosno, neosposobljenu stranicu preko koje bi se trebala obaviti kupnja ulaznica.

image

Dvorana ovogodišnjeg natjecanja i organizatori

Peter Byrne/Pa Images/Profimedia

Unatoč problemima pri prodaji ulaznica, Reuters izvještava da su ulaznice za veliko finale natjecanja rasprodane u utorak za samo 36 minuta.

Međunarodno pjevačko natjecanje održat će se u Liverpool Areni s kapacitetom od 11 tisuća mjesta kasnije ove godine, a kulminirat će velikim finalom 13. svibnja. Ulaznice za veliko finale koštale su između 160 i 380 funti, dok su se ulaznice za dva polufinala prodavale po cijeni od 90 do 290 funti.

Obožavatelji Eurovizije upozoreni su da registriraju svoj račun na Ticketmasteru prije početka prodaje uživo u podne, no zaljubljenici u pjesmu ostali su frustrirani stalnim "ažuriranjem lozinki" prilikom postavljanja računa.

U međuvremenu, drugi ljubitelji Eurovizije koji očajnički traže ulaznice za ovogodišnji spektakl tvrde da su ostali zaglavljeni u "online čekaonicama". Obožavatelji su trebali moći kupiti do četiri ulaznice u jednoj narudžbi za nastupe uživo i šest u jednoj narudžbi za pretpremijerne nastupe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:30