RAŽANAC

VATROSLAV IZ SHOWA 'LJUBAV JE NA SELU' PRODAJE KUĆU U KOJOJ JE UGOSTIO DJEVOJKE Evo koliko traži za zdanje koje smo gledali na televiziji

 
Valentina i Vatroslav
 Facebook

‘Kuća s pet apartmana i restoranom, 440 m², 2012. godine, stiropor, solarno, centralno, potpuno opremljena i rezervirana za sezonu 2018., cijena 300.000 eura, 290.000 bez opreme. Samo cash. Može i mali popust, ali nakon sezone’, tako glasi jedan od istovjetnih oglasa što ih je na tridesetak adresa objavio Vatroslav Tijan (39) iz Ražanca, jedan od junaka aktualne sezone RTL-ove ‘Ljubavi na selu’, čije je emitiranje na samome kraju.

Prodaja kuće u Ražancu sama po sebi ne bi bila ništa osobito da nije riječ o zdanju u kojemu je Vatroslav ugostio kandidatkinje u showu, a možda čak i brak i suživot u njegovu domu koji je, čude se oni koji su vidjeli oglas, stavljen na prodaju, piše Slobodna Dalmacija.

Ispod oglasa na društvenim mrežama pojedinci su već počeli 'bacati' komentare kako ga je Hercegovka zasigurno ostavila aludirajući na Valentinu Kordić (25) iz Čitluka, djevojku koja je s Vatroslavom, kao posljednja od kandidatkinja, ostala u njegovoj kući u Ražancu i to zbog naznaka kako bi njihov odnos mogao prerasti u nešto više.

Screenshot / Facebook

- Ne, ne mičem se ja iz Ražanca nigdje. Imam više kuća, ostajem ovdje - odmah je dao do znanja potencijalni ženik, u LJNS prezentiran kao urbani muškarac sit gradske vreve, koji je svoj raj pronašao u Ražancu podno Velebita. U showu je ispričao kako svoje vrijeme provodi baveći se iznajmljivanjem apartmana i ugostiteljstvom, a nedavno je odlučio učiniti nešto i s neiskorištenom djedovinom na kojoj je zasadio preko 200 maslina i 600 smokava, a uz sve to ima i vlastitu farmu kokoši.

- Ne mijenjam život, samo ulazim u druge poslove u turizmu. Imam neke nove ideje, ali nije sigurno što će se od toga realizirati. Ako se ostvari, znat će se... - šturo će Vatroslav, čija bi ljubavna priča s Valentinom u Ražancu do kraja dokumentarne sapunice mogla imati sretan kraj. Frizerka po struci, koja se u slobodno vrijeme bavi manikurom i pedikurom, već je bila u braku pola godine, ali je na ulazak u show navela želja za ljubavlju, obitelji i djecom, zbog čega nije skrivala nadu da će u Vatroslavu pronaći muškarca koji će je voljeti i cijeniti.

Promo / RTL
Valentina i Vatroslav u showu 'Ljubav je na selu'

Ako je suditi po zadnjim emitiranim epizodama ‘Ljubavi na selu’ i Vatroslavovim objavama na njegovu Facebook profilu, stvari se odvijaju upravo u tom smjeru. Čini se kako je agilni mladić u Valentini pronašao ono što je tražio – normalnu i simpatičnu curu s kojom bi volio podijeliti život jer je sada, veli, napokon sazrio. Premda do kraja emitiranja showa ne smije govoriti o njihovu odnosu, nekako ga sve vodi k djevojci, koja sebe karakterizira kao komunikativnu, veselu i društvenu, ali ponekad i previše naivnu osobu.

Na zločeste komentare da se u show ‘Ljubav je na selu’ prijavio zbog prodaje kuće i besplatne reklame Vatroslav uzvraća kako se objekt u njegovu vlasništvu prodaje posljednje dvije godine, davno prije nego je počelo snimanje showa, piše Slobodna.

- Nije to ništa novo... Ranije sam držao višu cijenu, sad sam je malo spustio, pa ako ode, dobro ode. Ako ne, ništa. U pitanju je super kuća od koje ja živim i ne moram je prodati. Ali ako netko naleti, zašto ne?! Ima li interesa?! Tu i tamo ima nešto upita, neki ljudi iz agencija dolaze pogledati kuću. Ima potencijala, buking je prošle sezone bio rekordan. Ova sezona je još bolja, najvjerojatnije će opet biti rekordna – kaže vlasnik restorana i apartmana ‘Tijan’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 16:25