BORBA STARTA

Večeras počinje nova sezona popularnog ‘Supepara‘, pogledajte tko će se sve natjecati

Emisija je snimana krajem 2019. godine, a parovi dolaze iz svih krajeva Lijepe naše
Ozana i Ognjen
 Rtl

Večeras, u 21 sat na RTL-u, počinje nova sezona zabavne emisije „Superpar“, koja je osvojila srca gledatelja, ali im i natjerala suze na oči od smijeha. To i ne čudi s obzirom na to da je domaćin showa glumac i voditelj Enis Bešlagić, koji će i ove sezone gledatelje zabavljati svojim istančanim humorom, u čemu će mu uvelike pomoći i natjecateljski parovi od kojih su neki sve samo ne uobičajeni!

Emisija je snimana krajem 2019. godine, a parovi dolaze iz svih krajeva Lijepe Naše. I dok su neki u braku ili vezi gotovo pet desetljeća, drugi su, pak, tek na početku svoje priče, a je li bolje poznavati partnera u dušu ili vjerovati intuiciji - brzo će isplivati na površinu. I to već večeras!

Naime, borba za najbolji položaj u kući počinje odmah - pri samom ulasku u kuću, a tko se u početku pokaže najboljim parom, imat će i najbolje pogodnosti. Jedno je sigurno - nikako se ne smije podcijeniti koliko je važan miran san...

Bit će jako zabavno gledati kakav su prvi dojam parovi stekli jedni o drugima, hoće li potpuno promašiti s procjenom, kliknuti na prvu ili možda čak i odmah „zaratiti“, a ni prvo klađenje neće biti ništa manje zanimljivo. Naročito kad parovi doznaju da je riječ o njima omiljenoj stvari - kućanskim poslovima!

No kako to već bude u „Superparu“, kandidate ne očekuje baš ništa od onoga čemu se potajice nadaju, a tko se najmudrije kladio u prvom zadatku i već prvi dan pokazao da će biti iznimno opasan protivnik - ne propustite pogledati u prvoj epizodi zabavne emisije „Superpar“, večeras od 21 sat na RTL-u!

PROFILI NAJTECATELJA

DALIBORKA (24) I MATEJ (24), OSIJEK

Daliborka i Matej Borojević dolaze iz Osijeka i premda su još prilično mladi, njihovu ljubav nije lako slomiti. Upoznali su se još u Domu za nezbrinutu djecu, gdje su oboje odrasli. U braku su šest godina i imaju dva sina, a kao najuzbudljiviju stvar koju su zajedno napravili navode upravo prijavu u „Superpar“.

image
Daliborka i Matej
Rtl

DOLORES (32) i ANTON (45), RIJEKA, DUGA RESA

Dolores Antić obožava ples, instruktorica je joge koja je sedam godina provela u Indiji i bila članica Hare Krišne. S Antonom Rudanom organizira razne festivale, a kada su slobodni - vole „analizirati tržište ljubavi“.

image
Dolores i Anton
Rtl

JELENA (65) I MIRKO (71), ZAGREB

Jelena i Mirko Jurković iz Zagreba u braku su 45 godina. Jelena je umirovljenica koja za sebe kaže kako nema poroka te je praktična vjernica, a njezin suprug Mirko, također umirovljenik, smatra se ranoraniocem, iskrenom osobom te naglašava kako je jako dobar slušač. Imaju sina i kćer, a nedavno su postali ponosni baka i djed.

MARIJETA (20) I BALCANO (26), IVANOVAC

Marijeta Vorgić i Stjepan Vujnović Balcano dolaze iz mjesta Ivanovac pokraj Osijeka i pravi su primjer modernog mladog para koji se upoznao putem društvenih mreža! Naime, Stjepan je po zanimanju veterinarski tehničar, ali se profesionalno bavi glazbom te je tražio djevojku za spot i kad su se našli na kavi, dogodila se ljubav na prvi pogled. Od pobjede u emisiji važniji im je njihov odnos.

image
Marijeta i Balcano
Rtl

NIKOLANA (31) I MARKO (39), HVAR

S Hvara dolaze Nikolana i Marko Vucković, temperamentan par koji nema problema reći baš sve što im je na umu pa je u njihovu društvu zabava uvijek zajamčena. Nikolani i Marku ovo je drugi brak u kojem su dobili kćer, a iz prijašnjih brakova oboje imaju po jedno dijete. Kažu kako su se u „Superpar“ prijavili iz zezancije.

image
Nikolana i Marko
Rtl

OZANA (33), OGNJEN (35), SLAVONSKI BROD

Bračni par Ozana i Ognjen Bičanić dolaze iz Slavonskog Broda i roditelji su troje djece, no glava obitelji priznaje da bi volio imati još dvoje! Po zanimanju su frizeri, imaju svoj salon i to što su se odlučili prijaviti u zabavnu emisiju „Superpar“ - smatraju najuzbudljivijom stvari koju su zajedno napravili. Kao svoj najveći adut ističu različitost među njima jer ih to čini jakim parom, snažnijim od drugih.

image
Ozana i Ognjen
Rtl

RATKA (44) I GORDON (45), SLATINA

Ratka i Gordon Turk dolaze iz Slatine, u braku su 24 godine i imaju sina. Ratka je prodajna predstavnica dok je Gordon mesar, ali mu je velika strast i hobi - lov. Kao razlog prijave u „Superpar“ navode da žele vidjeti koliko im je veza duboka i čvrsta i u pomalo „neprirodnim“ uvjetima.

image
Ratka i Gordon
Rtl

TINA (30) I MATE (37), ZADAR

Tina i Mate Lenkić su par koji dolazi i Zadra, a za svoju su se ljubav uistinu morali boriti protiv svih. Naime, ovo im je drugi brak, a svatko iz prvog ima djecu - Mate dvoje, Tina jedno, a naposljetku su dobili još jedno zajedničko. U „Superpar“ su se prijavili zato što oboje vole avanture i izazove.

image
Tina i Mate
Rtl
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:48