NASTUPI ZA PET

Veliko iznenađenje u ‘Plesu sa zvijezdama‘: ‘Da, istina je, čekamo bebu!‘

Zvijezda TikToka Sandi Pego nakon plesa rekao je kako on i supruga čekaju dijete

Sandi Pego

 Privatna Arhiva

Omiljeni zvjezdani natjecatelj ženskog dijela publike, bivši brazilski model koji je svojedobno proglašen najseksepilnijim muškarcem na svijetu, s partnericom Valentinom Walme na temu ljubavi otplesao je quickstep, a veliki aduti njegova nastupa bili su supruga Iris Čekuš i njihova kći, koje su na samom početku izvedbe bile i dio koreografije.

Naime, za ples kojim su u showu "Ples sa zvijezdama" osvojili visokih 35 bodova od žirija, Pedro Soltz odabrao je pjesmu "Americano" na koju je prvi put plesao sa svojom suprugom, a prije samog nastupa gledatelji su imali priliku vidjeti i strastvene snimke očito još uvijek zaljubljenih supružnika.

Sama scenografija Pedrovog i Valentininog nastupa dočarala je tipični talijanski gradić, a na talijanskom je u šali bivši model na kraju nastupa porazgovarao s Majom Šuput.

Prije no što su pokazali svoje ocjene, članovi žirija redom su pohvalili Pedrov nastup, a Larisa Lipovac mu je poručila kako svakim nastupom sve više zavlada podijem te da se vidi kako uživa, ali i da mu je mentorica top.

Najstroži član žirija Marko Ciboci mu je pak rekao kako je, unatoč činjenici da je iz Brazila, bolji "standardaš", kao i da je bio bolji u dijelovima koji je plesao u paru s Valentinom.

Sa suprugom Cindy Šoštarić u emisiji se pojavila i zvijezda TikToka Sandi Pego koji je s mentoricom Helenom Janjušević plesao cha cha cha, a uoči nastupa supružnici su pokazali snimke svog romantičnog putovanja na Tajland na kojemu su se zaručili. U emisiji je Sandi objavio i kako očekuje dijete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 10:41