TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

VIDEO: ANA MARAS NADMAŠILA I ORIGINAL Transformacijom u osebujnu pjevačicu oborila publiku s nogu, no čekalo ih je još jedno iznenađenje...

 Screenshot / YouTube

Pobjedu u posljednjoj emisiji TV showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ odnijela je glumica Ana Maras Harmander koja je apsolutno oborila s nogu pretvorivši se u Bjork dok su iza nje ostali Jan Kerekeš kao pjevačica grupe Gossip i Fil Tilen kao Frank Sinatra.

Ana Maras Harmander pobjednica je devete epizode s pjesmom ‘It's oh so quiet’ osebujne pjevačice Bjork. ‘Ovo je apsolutno genijalno’, komentirao je s Goran Navojec, a pohvale je dobila i od Sandre Bagarić koja joj je poručila da je sjajna. Ana je odabrala zagrebačku udrugu ‘Djeca prva’ kojoj će Nova TV ovom prilikom donirati 10.000 kuna.

Hana Hegedušić otvorila je natjecateljski dio showa i oduševila žiri kao Zdravko Čolić, a s hitom ‘Glavo luda’ podignula je publiku na noge. Lana Jurčević je izvedbom pjesme ‘Sorry’ najviše oduševila obožavatelje Justina Biebera. Krunoslava Kiću Slabinca i njegovu pjesmu ‘Zbog jedne divne crne žene’ interpretirala je Žanamari Perčić koju je žiri pohvalio da joj dobro stoje muške uloge.

Damir Kedžo je sjajno izveo pjesmu od The Weekenda, a Matteo Cetinski se opet dobro snašao u ulozi pjevačice, ovaj put Kyle Minogue. Fil Tilen je izveo pjesmu ‘Fly me to the Moon’ Franka Sinatre, a Filip Dizdar je ovaj put poslao svog džokera, Jana Kerekeša. Bilo je to veliko iznenađenje i ni publika ni žiri do kraja izvedbe nisu mogli shvatiti tko je iza maske Gossip.

Sve o showu pratite na stranici showa te na Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 08:18