U RUKAMA VJEŠTOG MASERA

VIDEO Big Brother: Tetovirana Riječanka bez srama se skinula za masažu

 Screenshot RTL / Screenshot RTL

Da su se stvari u Big Brother kući počele zahuktavati te da su se počele rađati i prve simpatije, već su dokazali Ivica i Tamara, a sada je došao red i na Branimira.

Hrvatski Bradley Cooper, kako je već zaradio nadimak, prvo je pažnju poklanjao Ines, no sada se 'prebacio' na Katju koja je odmah iskoristila njegove sposobnosti, piše RTL.

Katja ga je zamolila da je izmasira u dvorištu kuće što je Branimir spremno prihvatio. Međutim, čini se da mu je postalo malo neugodno kad se Katja počela skidati.

Katja Usenik inače dolazi iz Rijeke, ne plaši se ničega, a za sudjelovanje u showu se odlučila jer joj je to, kako kaže, zabavan izazov i ne događa se dvaput u životu.

Video masaže pogledajte ovdje.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. svibanj 2024 15:52