NEPOGREŠIVI SLUH

VIDEO: GLUHA DJEVOJKA ODUŠEVILA ŽIRI TALENT SHOWA Savršeno otpjevanim tonovima dignula je na noge ne samo publiku, nego i najstrožeg člana žirija

 
 Screeenshot / YouTube

Popularni televizijski talent show ‘America’s Got Talent’ pri kraju je 12. Sezone, a u polufinalu se našlo deset natjecatelja raznih sposobnosti. No, od trbuhozboraca, nastupa s psima i senzacionalnih plesača žiri je najviše oduševila gluha djevojka svojim - pjevanjem.

Mel B, Howie Mandel, Heidi Klum i Simon Cowell ocjenjivali su nastupe, među kojima je bilo nekoliko pjevača, no kao šećer na kraju došla je Mandy Harvey.

Harvey je ove sezone već više puta bila u centru pažnje zbog činjenice da ima savršen sluh unatoč tome što je prije deset godina, kad je imala 18, izgubila osjetilo sluha uslijed bolesti. Za borbu za ulazak u finale showa odabrala je pjesmu ‘This Time’ koju je otpjevala istovremeno svirajući ukulele.

Nakon što je otpjevala posljednje taktove, publikom se prolomio pljesak i uzvik oduševljenja, a Simon Cowell je ustao plješčući. Publici se još više svidio Harveyin komentar nakon nastupa koji je podijelila s voditeljicom Tyrom Banks:

- Zbilja ne možete puno napraviti ako se ne pomaknete. Vrijeme će proći, život će proći, ja jednostavno nisam htjela odustati.

Pogledajte kako je Mandy odradila nastup, a pobjednika ove sezone proglasit će u emisiji večeras.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:01