DANIEL TOMIĆ

VIDEO: I SLUŽBENO PREDSTAVLJEN NOVI STANAR BIG BROTHER KUĆE Zebo kaže da želi da svi vide kolika je budala: 'Boli me k**ac za ostale stanare!'

 
 RTL

Big Brother je i formalno dobio novog stanara, YouTubera Daniela Tomića, koji se odlučio okušati u avanturi popularnog reality showa.

Nakon što je 24-godišnji Daniel Tomić zvani Zebo iz Slavonskog Broda već viđen tijekom prijenosa iz BB kuće, s RTL-a su i službeno potvrdili da je on novi kandidat, koji mijenja izbačenog Aleksandra Neradina, koji je iz emisije izletio zbog postupka koji se protiv njega vodi na riječkom Županijskom sudu.

Zebo se u Big Brother prijavio zato što mu, otkriva, nije problem napraviti show i po potrebi se skinuti i gol.

- Želim da ljudi vide kakav treba biti u životu i kolika sam budala, jer su svi stanari do sada bili meni dosadni, a ja ću vam napraviti najgledaniji show!, pohvalio se Zebo čiji YouTube kanal ima preko 60 tisuća sljedbenika na kojem stavlja smiješne video uratke koje je snimao sa svojom bakom i prijateljem.

- Ja sam svoj čovjek i baš vas briga za moje ime i prezime, nikad se nemojte mijenjati zbog nikoga - poručuje mladi YouTuber.

- Ogromno sam dijete i malo hiperaktivan, a to mnogima nije drago. Živim s mamom i malim bratom, a imam i djevojku. Zato djevojke ništa... - samouvjereno poručuje Daniel a nije želio reći ni koje je njegovo pravo zanimanje.

- Boli me k**** što će ostali stanari misliti o meni jer ionako ih nikad više neću vidjeti - kazao je Daniel te za kraj otkrio i svoj životni moto: Život je jednostavan. Ideš do kraja i ne osvrćeš se - zaključuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:40