NACIONALNA NETREPELJIVOST

VIDEO: 'J**** TEBE, ZAGREB I CIJELU HRVATSKU!' Poznati nasilnik iz srpskog reality showa usred TV prijenosa nasrnuo na Hrvata i mlatio ga šakama

 
 Zadruga youtube screenshot

Srpski reality show Zadruga, inače najpopularniji reality u našem susjedstvu, odavno je poznat po razvratu, bludu i nasilništvu. Međutim, sada su otišli korak dalje. Produkcija televizije Pink kao sudionika realityja ponovno je u kuću stavila Vladimira Tomovića, Crnogorca koje je otprije poznat po netrpeljivosti prema Hrvatima i muslimanima, a 'proslavio' se napadom na mlade izviđače iz Hrvatske koji su posjetili Bar. Tada im je prijetio da će ih sve pobiti ako ikada više vidi hrvatska obilježja u svom gradu.

Tomović je tada prijetio, ali sada je otišao korak dalje. Posljednji dan godine Tomović je napao jednog Hrvata koji je došao u posjet Ivi Grgurić, Hrvatici koja sudjeluje u showu. Na snimci se jasno vidi kako je došlo do prepirke između Tomovića i Hrvata, a Crnogorac nije birao riječi:

- J*** te usta, tebe, Zagreb i cijelu Hrvatsku - urlikao je Tomović i potom nasrnuo na čovjeka. Mlatio ga je šakama, dok su ga ostali pokušali zaustaviti.

Produkcija Pinka diskvalificirala Tomovića iz showa, ali tek nakon još jedne tučnjave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:38