ZVJEZDICE

VIDEO: MALENI FRANK SINATRA RAZNJEŽIO ŽIRI I ZASLUŽIO ULAZ U POLUFINALE 'Ti si jedan nestvarni lik na ovoj sceni, bravo!'

 
 RTL

Na pozornici popularnog RTL-ovog showa 'Zvjezdice' u subotu navečer svoj je talent pokazalo ukupno deset kandidata i svi su redom bili odlični, a žiri je bio toliko oduševljen i neodlučan da je čak petero kandidata dobilo po pet glasova te su borbu za prolaz nastavili a capella.

Maleni Frank Sinatra, pravog imena Martin Kosovec, raznježio je članove žirija, koji mu nisu mogli odoljeti te je prvi zaslužio prolaz u polufinale.

- Ti si nas kupio tom pjesmom, tvoja duša je baš neka topla duša, lijepa duša koja nam prija i godi nam slušati te. Ti si jedno drago biće i ostani na tom tragu jer ti dobro ide, kazao mu je Enis Bešlagić s kojim se slažu i njegove kolege, a Zdravko Šljivac je kratko i jasno nadodao – Ti si jedan nestvarni lik na ovoj sceni, bravo zlato!.

Lucija Delić svojim je posebnim glasom uvela publiku i žiri u jedan bajkoviti svijet, što se posebno dopalo Indiri Levak, koja za nju ima samo riječi hvale.

- Kakva je to raskoš u vokalu, to je nešto neviđeno! Ti si tu emociju tako lijepo predala i stvarno smo uživali, a sve je izgledalo bajkovito i predivno. Naježila sam se a to je dobar znak, priznala joj je Indira te su se svi složili da i ona prolazi dalje.

Treća natjecateljica, koja odlazi u polufinale je Dinela Kazalac, koja je energičnim i dinamičnim nastupom kupila glasove žirija.

- Iako u početku nije bilo sve točno, od sredine pjesme ti si naprosto ubila i bila si točna, fantastična! Od sredine pjesme postala si druga pjevačica, bilo je savršeno i hvala ti na tome, izjavio je Luka Nižetić, a njezinu je kvalitetu prepoznala i Indira.

- Tu je strast, odlična dinamika i to volim čuti, razvalila si i to mi se sviđa!, otkrila je popularna pjevačica.

Dinelu, Luciju i Martina ponovno ćete moći gledati u polufinalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:39