'SUPERTALENT'

VIDEO: 'OČAJNO! SRAMOTA DA TATA TAKO NAVIJA! UŽAS!' Dio gledatelja napokon se složio s Martinom Tomčić, 18-godišnja Slavonka izbacila ih iz takta

 
 Screenshot

- 'Dao bih svoj auto samo da je ovako vidim uživo', 'Nisam skidao pogled!', 'Muškima šećera i vode!'... - samo su neki od komentara koji su preplavili društvene mreže poslije nedjeljnog nastupa 18-godišnje Vukovarke Sare Seifert, koja je u "Supertalentu" pokazala kako twerka.

Svi članovi žirija ostali su zatečeni i šokirani, no kad je došao trenutak ocjenjivanja, nedvojbeno talentirana Vukovarka dobila je tri "da" za prolazak dalje, a četvrta članica žirija Martina Tomčić nije ni mogla ni htjela skriti zgražanje nad preeksplicitnim nastupom, pa je mladoj natjecateljici udijelila kategoričko "ne" usporedivši njezinu plesnu točku s "pozivom na parenje".

Sudeći po komentarima gledatelja, mnoge je neugodno iznenadilo oduševljenje kojim je Sarino lascivno twerkanje pratio njezin otac, piše Slobodna Dalmacija.

- To nije ples, to je audicija za pornić! Očajno... Sramota da tata tako navija.. Užas! Napokon se slažem s Martinom. Nije primjereno za TV, prvenstveno zbog djece koja ne spavaju i vole gledati 'Supertalent' - zaključili su mnogi.

Ipak, gorljivi su bili i oni koje je prilično naživciralo ovakvo moraliziranje.

- Najbolje da žene hodaju zamotane u zavjese... Cura radi što i većina pjevača i plesača... A to što se sve prikazuje u ovom terminu, nije njezin problem - napisali su oni koje je Sarah oduševila.

#bulja #twerk #booty #twerkingtime #connect #gg_queen1 #twerkin

A post shared by Twerk dancer (@gg_queen1) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 18:40