'PLES SA ZVIJEZDAMA'

VIDEO: 'PO PRVI PUTA SAM SE U OVOJ SEZONI NAJEŽIO' Pogledajte nastup Slavka i Gabriele koji im je donio prve desetke u showu i ostavio bez daha

 
 Screenshot / YouTube

Glumac Slavko Sobin i njegova plesna partnerica Gabriela Pilić oduševili su ove nedjelje žiri i gledatelje nastupom u showu ‘Ples sa zvijezdama’. Po prvi put pale su desetke.

Najveći broj bodova dodijelili su im Bogdanić i Despot.

- Po prvi puta sam se u ovoj sezoni naježio. Bilo je plesa, glume. Vjerujem da ti je lijepo plesati s Gabrielom. Mislim da ti imaš apsolutno sve jer imaš Gabrielu i ako je poslušaš, sve će biti dobro - poručio je Quensoit.

- Ovo je definitivno najljepši ples večeras. Gabriela gušta u tvojim rukama – istaknula je Tamara.

Atmosferi je sigurno pridonio i hit pjesma iz filma ‘Tjelohranitelj’, ‘I Have Nothing’ preminule pjevačice Whitney Houston.

Da stvar bude bolja, kemiju su uspjeli pokazati izvodeći bečki valcer.

- Iako nam je ovo treći ples osjećam se kao da je prvi jer je prvi standard - pogotovo jer smo podigli ljestvicu sami za sebe tako da se nadam da ćemo nadmašiti očekivanja te da će i standard biti nešto što nam ide - rekao je Sobin uoči nastupa.

Na Facebooku gotovo ni nema negativnog komentara na njihov nastup.

‘To je dokaz da mentor zna svoj posao i točka. Nema izmišljanja i prikrivanja neznanja neukusnim elementima i pokretima. Bravo Slavko jer odlično prati tempo Gabriele. Nimalo basic koraci u valceru odlično odrađeni’, ‘Meni je ovo jednostavno bilo savršeno’, ‘Eto ja dočekala gledati pravi ples i par koji je kroz ples bio praznik za oči... Divno’, ‘Izvrsni, večeras najbolji’, ‘Gabriela Pilić je zaslužena kraljica oduvijek, od tehnike do koreografije....njen ples je praznik za oči u punom smislu riječi. Eto i Slavko je proplesao kraj nje’, samo su neki od komplimenata kojima su ih počastili obožavatelji na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:32