PROLAZ BEZ RAZMIŠLJANJA

VIDEO: SRAMEŽLJIVA TINEJDŽERICA OSTAVILA BEZ TEKSTA SVE U STUDIJU Tresla se od nervoze, a onda je zapjevala: 'Ovo je nevjerojatno, ti si prava lavica'

 
 Screenshot YouTube / Profimedia, Xposurephotos

Sramežljiva 13-godišnja Courtney Hadwin prošla je direktno u četvrtfinale najpoznatijeg američkog talent showa nakon što je ostavila i publiku i žiri bez teksta. Britansku školarku iz Hesledena cijela je dvorana počastila stajaćim ovacijama na audiciji ‘America’s Got Talent’ nakon što je otpjevala ‘Hard to Handle’ Otisa Reddinga.

Sudac Howie Mandel bio je toliko impresioniran djevojčicom da je odmah stisnuo zlatni gumb i tako joj dao direktnu ulaznicu u četvrtfinale.

Ono što je najviše zapanjilo žiri i publiku je promjena koju je djevojčica pokazala od trenutka kad je stupila na pozornicu do trenutka kad je zapjevala. Već u prvih nekoliko rečenica postalo je jasno da je izvan sebe od nervoze i na trenutak se publika zapitala kako će to izvesti.

Zato ju je članica žirija Mel B pokušala utješiti: ‘Znam da je ovo velika pozornica s puno ljudi, ali postoji razlog zašto si ovdje pa pokaži sve što možeš i sretno!’

Kad je počela muzika, sramežljivost je nestala, a ona se transformirala u samopouzdanu pjevačicu koja imitira i Reddingove pokrete.

‘Dovraga, Courtney! Bila si sramežljiva curica kad si izašla. Onda zapjevaš i pretvoriš se u lavicu. Stvarno mislim, ovo je posve nevjerojatno’, poručio joj je Simon Cowell. No, sudbinu joj je zapečatio Mandel koji ju je usporedio s Janis Joplin.

Nakon što je dobila ‘zlatnu ulaznicu’, Courtney je sakrila lice i počela plakati od sreće. Odmah je došao otac koji ju je snažno zagrlio i smirio.

Courtney nisu posve strani nastupi. Pjeva od početka osnovne škole, no unatoč tome obitelj je opisuje kao ‘bolno sramežljivu’. Jednom je prilikom u školi uzela mikrofon i ta se snimka proširila društvenim mrežama, a Courtney je postala hit.

Mama Annmarie i tata Paul je podržavaju u svemu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:15