THE VOICE

VIDEO: U SUBOTU DRUGA RUNDA NOKAUTA Sve mentorske kombinatorike pokazale su se uzaludnima jer su natjecatelji bili bolji nego na probama

 
Vannin tim
 Dinko Cepak/HRT

Nakon prve runde koja nije bila nimalo lagana ni za mentore ni za natjecatelje, večeras nastavak nokauta. Ove subote mentori su morali izabrati po četvoro natjecatelja iz svog tima od kojih najmanje jedna ili jedan moraju proći dalje ili napustiti natjecanje, a preostalo dvoje mogu ili proći ili ispasti ili dobiti drugu priliku.

Sve mentorske kombinatorike pokazale su se uzaludnima jer su natjecatelji bili bolji nego na probama. Dobra atmosfera u studiju potaknula ih je da daju sve od sebe a mentori su se opet našli u problemu.

Tim Gobac predstavljaju tri djevojke različitih glazbenih izričaja: Iva Islambegović, studentica solo pjevanja u Grazu, energična Podstranjanka Petra Perišić te Andrea Sentić kojoj su Gobac i Dečak na Audiciji priredili iznenađenje koje će pamtiti cijeli život te Zadranin Maroje Strgačić.

Vannina četvorka predstavit će se izvedbama hrvatskih pjesama: Istrijan Gianluca Draguzet, još jedna predstavnica Podstrane u "The Voiceu Hrvatska" Mija Mihanović, Darija Ramljak iz Međugorja te Zagrepčanin Ivan Sever.

Dinko Cepak/HRT
Tim Ivana Dečaka

Isti omjer muških i ženskih glasova predstavio je i tim Ivana Dečaka: Slatinjanin Denis Knežević koji je posljednji ušao u njegov tim, mladić iz Delnica Goran Orešković, te dvije djevojke koje su svojim izvedbama rasplesale sve u studiju: Ružica Čović i Ines Nožica.

Posljednji natjecatelji u drugom nokautu su iz Massimovog tima: dvoje Solinjana Petra Roško i Ivo Kralj, Mostarac Josip Palameta i Roko Bunčić iz Karlovca.

Dinko Cepak/HRT
Massimov tim

Nakon što su mentori uživali u njihovim izvedbama biranje najboljih rastanak od natjecatelja bio je itekako stresan i emotivan čin za sve mentore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:39