TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

VIDEO: 'ŽENA JE TALENT I TOČKA!' Nives Celzijus ponovno oduševila publiku - ovog puta kao Prlja iz Leta 3

 NOVA TV

Prošlotjedna pobjednica Nives Celzijus u emisiji Nove Tv 'Tvoje lice zvuči poznato' postala je ovog puta Zoran Prodanović Prlja iz kontroverznog, beskompromisnog i provokativnog riječkog rock sastava Let 3, piše Dnevnik.hr.

- Gljiva je potpuno poludjela kad sam ja u pitanju. Dobijem sve nekakve urbane alternativce. Sve što je kontra od mene – kazala je Nives, no unatoč tomu ponovno je pokazala kako se odlično snalazi u svim ulogama.

Nives je izvela pjesmu 'Ero s onoga svijeta', koja je u originalu najpopularnije djelo Jakova Gotovca.

Ovim nastupom potpuno oduševila publiku, a dokaz su brojni lajkovi i pozitivni komentari na Facebooku.

'Ako Nives ove godine ne odnese pobjedu, onda ova emisija doista nema nikakvog smisla!', ' Bravo Nives... rastura iz emisije u emisiju... pobjednica!', 'Žena je talent i točka' – komentirali su brojni, a jedan je mladić ustvrdio: 'Ženska mi je bila bljak dok TLZP nije počeo. Srušila je sve predrasude i obara s nogu iz emisije u emisiju. Kraljica!'

Ipak, Nives nije odnijela pobjedu u ovoj emisiji, već je tačast pripala Miji Valentić Anočić koja je sjajno utjelovila Terezu Kesoviju, piše Dnevnik.hr.

A evo kako je išao tijek večeri:

Dalibor Petko ovoga puta nastupao je prvi, dopao ga je hologramski nastup, a dok se na pozornici pojavio kao Elton John, hologramskim prikazom gledali smo ga u liku Rupaul. "Elton se skupio malo u veš mašini na centrifugi, dobro su ga napravili. Ti si bio grandiozan. Ovo dvoglasje si super pratio, maska je sjajna, ali posjet ortopedu pod hitno!", poručila mu je Sandra, dok je Goranu nastup bio senzacionalan, a Tomo mu je kazao: "Kao uvijek, fantastično si nas zabavio, bravo!"

Nakon što je odnijela pobjedu u prošloj epizodi, Nives Celzijus i ovoga puta je oduševila, a vidjeli smo je u liku Prlje iz grupe Let 3. "Nives, mislim da si totalno pokvarila imidž seksi, zgodne žene. Ali isto tako vidim da ovaj Prodigy ne izlazi iz tebe, ta nevjerojatna energija. Bravo!", komentirao je Tomo njezin nastup s pjesmom "Ero s onoga svijeta", a Goran joj je poručio: "Ti si sad napravila jedan totalno kvantno fizički spin i ušla si u ženu u Prlji, a ti kao žena si morala izimitirati sve to. Ja ti čestitam, sigurno ti nije bilo lako. Ja mislim da će on biti jako sretan!"

Ani Gruici pripala je uloga Doris Day i pjesma "Perhaps, Perhaps, Perhaps" te oduševila žiri. "Ja ti čestitam, bila si stvarno senzacionalna u ovome. Bila si predivna kao što i inače jesi lijepa žena. Ono što je bilo odlično, ovo je bilo vrlo romantično, ti si apsolutno glumački napravila odličan posao", poručio joj je Goran, a s njim su se složili i Tomo i Matteo, dok je Sandra zaključila: "Prezgodna si, bavila si se baletom, to se vidi. Toliko si graciozna, elegantna, ja padam na ovakve nastupe. Pjevački si jako napredovala. Bravo, super!"

S hitom Georgea Michaela ''Freedom'' nastupio je Mario Roth. "Tvoj glas kao i uvijek je bio fantastičan. Obavio si to kako treba", izjavio je Tomo, a s njim su se složili Sandra i Goran, dok mu je Matteo poručio: "Mikroekspersije su bile fantastične. Meni je to bilo uvjerljivo."

Daniel Bilić dobio je za transformaciju u pjevačicu grupe Vaya con Dios i pjesmom "Nah Neh Nah" pohvale žirija. "Mislim da ti je to super leglo! Neke pjesme izvučeš na šarm, neke na umijeće, a ovdje je bilo i jednoga i drugoga", poručio mu je Tomo, dok je Goran kazao kako mu je to bio najbolji Danijelov nastup. "Tvoje pjevačko umijeće je toliko dobro. Meni je žao što prošle godine nisi bio umjesto Kedže, gdje bi meni kraj bio? Bio si stvarno ženstven", poručio mu je Matteo.

Bojanu Jambrošiću pripala je čast utjeloviti još jednu glazbenu legendu, a ovoga puta smo ga vidjeli kao američkog kantautora Princea. "Bilo je super! Prinče, bili ste onakvim kakvim Princea obično i zamišljamo, to je da se puno pjeva u falsetu, da postoji jedna mističnost, jedna introvertiranost koja jako zna uzbudit masu", komentirao je Goran, a Tomo se nadovezao: "Vrlo si me pozitivno iznenadio. Pjevački si to odlično odradio, plesno ok, on je malen i savitljiv pa mu je lakše. Super si to obavio i bravo!" Sandra je osim njegovog nastupa pohvalila i masku, a Matteo mu je poručio: "Djeluješ uvjerljivo, osim visine i to se odražavalo na pokrete. Ti si tu suzdržanost i seksepil dobro našao i donio."

Mia Anočić Valentić transformirala se u Terezu Kesoviju, a žiri je osvojila čim je stupila na pozornicu. "Mene si osvojila prvim korakom na stepenicama! Nisi pretjerala uopće, savršeno, naježio sam se!", komentirao je pridruženi član žirija, prošlogodišnji natjecatelj, Matteo Cetinski. Mia je nastupila s pjesmom "Nima Splita do Splita" i oduševila nevjerojatnom sličnošću kako vokalom, tako i maskom. "Sve u kompletu! Tereza je jedna diva, dama i kada se pojavi ostavi sve bez daha. Ta energija nije pala!", rekla joj je Sandra, Goran joj je čestitao a Tomo poručio: "Gljiva ti svašta bira, i što god ti je bacila, ti si to savršeno obavila! Tvoja energija u karaktere je savršena!"

Rihannu je utjelovila Ivana Mišerić s pjesmom "We Found Love" za koju je Sandra pomalo i strepila, a zaključila je kako je Ivani u nastupu nedostajalo „malo strasti i mesa“. "Meni je bilo jako, jako dobro, ali ono što nisam naviknuo kod tebe. Malo je falilo stvari koje prije nije falilo kod tebe. Bilo je sve super, ali onaj šlag na torti malo je izostao", složio se i Goran, dok joj je Matteo poručio: "To što ti radiš je genijalno i način na koji to radiš je genijalan".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2022 00:33