'ZVIJEZDE'

VIŠNJA PEVEC VRAĆA SE NA POZORNICU U VELIKOM STILU: U popularnom TV showu traži novu priliku da zasja na hrvatskom estradnom nebu

 RTL

Mjesta za ulazak u drugi krug 'Zvijezda' sve je manje, stoga će mentori ove subote slušati još pažljivije i komentirati baš svaki detalj.

Svoju priliku da zasjaju u posljednjoj audicijskoj emisiji 'Zvijezda' traži ukupno 11 novih kandidata.

''Gladni smo novih talenata!'', jednoglasno je zaključio žiri.

Čak četiri 17-godišnjakinje, student računalstva, učitelj razredne nastave i buduća nutricionistica samo su neki od zanimljivih kandidata koji će pokušati proći dalje. U 'Zvijezde' stiže još jedan ljubavni par! Bruno Banfić, nećak Ivane Banfić, te Ana Rovišan postat će suparnici na pozornici.

Hoće li oboje uspjeti zadiviti žiri i dokazati da su glazba i ljubav ipak dobitna kombinacija i što će reći žiri kad ih Bruno zamoli da na jednoj od njihovih crvenih fotelja pogleda Anin nastup, gledatelji će doznati već ove subote.

U velikom stilu na pozornicu se vraća i Višnja Pevec koja u RTL-ovu showu traži novu priliku da zasja na hrvatskom estradnom nebu.

Tko će svojim nastupima uloviti posljednja mjesta u mentorskim timovima, tko će rasplakati sve u studiju i kako će članovi žirija reagirati kad na pozornici ugledaju Višnju Pevec, ne propustite doznati sutra u 21:15, u posljednjoj audicijskoj emisiji 'Zvijezda'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:08