OMILJENO 'ZABADALO'

VRAĆA SE BIG BROTHER! Pripreme traju već tri mjeseca, a sasvim novi stanari uživat će u novoj kući od 1150 kvadrata. Pogledajte kako će izgledati!

 
Antonija Blaće, voditeljica Big Brothera 2011.
 / CROPIX

Najveći reality show na svijetu Big Brother vraća se na program RTL-a. Gledatelje očekuju nova uzbuđenja i javnosti dosad nepoznati stanari koji dolaze iz svih dijelova Lijepe Naše. I dok se u medijima također postavlja pitanje što je ove godine Big Brother naumio prirediti svojim stanarima, iz produkcije otkrivaju da će ovaj Big Brother biti smješten u Hrvatskoj, točnije, nova se kuća gradi u zagrebačkom Jadran Filmu, a bit će najveća dosad!

Pripreme za najpoznatiji reality show traju od početka listopada, a na projektu radi 150 ljudi. Novi stanari uživat će u prostoru od 1150 kvadrata, a na raspolaganju će, između ostalog, imati i jacuzzi i to, ni manje ni više, usred dnevnog boravka!

50 najnovijih 4k kamera snimat će svaki njihov korak u potpuno kontroliranom okruženju gdje će biti u milosti Big Brothera i ljudi s kojima će dijeliti svoj novi, privremeni dom. A ako se požele opustiti u vrtu od 250 kvadrata, stanari će ove godine morati prošetati do krova kuće gdje će on biti smješten.

RTL

RTL

RTL

Big Brother, televizijski format zamišljen kao društveni eksperiment, već je gotovo 20 godina najkontrovezniji, ali i najuspješniji reality show na svijetu. Prikazivan je u svim dijelovima svijeta, doživio je brojne modifikacije, ali je u svim zemljama i svim sezonama jedna stvar ostala ista – baš ništa što se događa u njegovoj kući nikad mu nije promaknulo. I u novoj sezoni, koja uskoro starta na RTL-u, omiljeno 'zabadalo' priprema razna iznenađenja i scenarije kojih se ne bi posramili ni najveći svjetski pisci.

RTL

RTL

RTL

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. kolovoz 2022 06:43