NOVA EPIZODA

Vrištanje i suze: ‘Život na vagi‘ donosi iznenađenje koje će sve ostaviti bez teksta

eobične i tužne životne priče rasplakat će voditeljicu Marijanu Batinić baš kao i kandidate

Život na vagi

 Vedran Peteh/Cropix/Cropix

U novoj epizodi ‘Života na vagi‘ bit će predstavljeno preostalih 11 kandidata koji su ispričali svoje teške životne priče.

Blagajnica, studenti, otac troje djece, obrtnica, poduzetnici, radnica u lancu brze hrane, kuhari, samo su neka od zanimanja kojima se bave kandidati, a svaki od njih ima problem zbog kilograma koje su nagomilali. Tako će svoju, među ostalim, podijeliti i kandidat Josip Čapo koji će otkriti da je bolovao od leukemije i kako ju je uspio preboljeti iako su mu doktori prognozirali još manje od tjedana dana života.

image

Treneri u showu ‘Život na vagi‘

/Cropix

Neobične i tužne životne priče rasplakat će voditeljicu Marijanu Batinić baš kao i kandidate pa tako nitko neće ostati imun i na priču Roka Jurića koji ne zna gdje mu je otac već četiri godine i vodi se kao izgubljen.

Osim što će gledatelji doznati koliko zajedno kilograma imaju kandidati šeste sezone showa ‘Život na vagi‘ i zbog čega su se odlučili na promjenu u svom životu, večeras će neke od kandidata dočekati i najveće iznenađenje kroz sve sezone do sada. Bit će tu vrištanja od sreće, ali i suza radosnica.

Što će ih ponukati da se toliko razvesele gledatelji će doznati večeras od 21.15 sati na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. studeni 2023 16:26