‘SESTRE OD POLA TONE‘

Žena teška 320 kila pohvalila se dramatičnim gubitkom težine: ‘Sad mogu na operaciju!‘

Zvijezda serijala ‘Sestre od pola tone‘ objavila je na Instagramu nekoliko fotografija i dobila mnoštvo poruka podrške i ohrabrenja

Tammy Slaton

 Tlc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Tlc/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Tammy Slaton je objavila nove fotografije i pohvalila se impresivnim gubitkom težine.

Zvijezda serijala ‘Sestre od pola tone‘ objavila je na Instagramu nekoliko fotografija i dobila mnoštvo poruka podrške i ohrabrenja.

‘Mislim da govorim u ime svih kada kažem da smo jako ponosni na tebe‘, napisao je jedan pratitelj na Tammynoj objavi.

‘Tammy, izgledaš sjajno! I nema više straha! Plakala sam tijekom svake epizode ove sezone! Uspjela si curo! Tako sam ponosan od tebe!‘, napisao je drugi.

‘Tammy, tako sam ponosan na tebe! Uvijek sam znao da ti to možeš. Izgledaš sjajno i možemo reći da si istinski sretna. Radujem se što ću te gledati kako se pretvaraš u ono što ti je suđeno biti!‘, napisao je treći.

Inače, Tammy Slaton (36) je ovo prva objava od ožujka 2022.

U posljednjoj sezoni serijala gledatelji su doznali da se udala za Caleba Willinghama, kojeg je upoznala u ustanovi za odvikavanje u Ohiju. Njegova ju je prosidba ostavila bez teksta.

Slaton je također postigla svoj cilj - izgubiti dovoljno kila da bi se mogla podvrgnuti operaciji koja će joj pomoći u dodatnom mršavljenju.

‘Kad sam stala na vagu i vidjela da pokazuje 240 kilograma, na trenutak sam prestala disati. To je čak i niže od potrebne težine. To je veliki pad od 320 kila koliko sam imala.‘

‘Oduševljena sam, ponosna, uzbuđena - obuzimaju me sve emocije. Svima sam dokazala da su bili u krivu. Svi koji su sumnjali u mene - ja sam konačno dobila svoje! Sad svima mogu kazati: ‘Rekla sam vam!‘

Sada kada je izgubila dovoljan broj kilograma može se kod doktora Erica Smitha podvrgnuti operaciji podvezivanja želuca. Međutim nije objavljeno je li operacija već obavljena ili nije.

image

Sestre Amy i Tammy Slaton

Tlc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Tlc/backgrid/backgrid Uk/profimedia

U epizodi koja je emitirana 28. veljače, čitava je obitelj pozdravlja dok napušta ustanovu za rehabilitaciju u Ohiju kako bi se podvrgnula operaciji mršavljenja.

Podrška njezine obitelji ganula ju je do suza.

‘Ovdje su za mene. Vole me. To je jedna od najvažnijih stvari koja mi pomaže da proguram da dođem tu gdje sam sada.‘

Tammyna sestra, Amy Slaton, bila je nervozna zbog Tammyne operacije i kako će joj to promijeniti život.

‘Nervozna sam zbog Tammy. Svašta se može dogoditi tijekom operacije. Ne bih mogla zamisliti život bez svoje sestre‘, kazala je Amy.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 22:19