SUPERTALENT

Zlatni gumb Martine Tomčić otišao Andiju (14): ‘Bit ćeš svjetska zvijezda, ostani ono što jesi!‘

Pregršt zanimljivih nastupa gledateljima su pripremili kandidati četvrte audicijske emisije Supertalenta

Andi Ismaili

 Luka Dubroja/

Pao je i četvrti Zlatni gumb desete sezone Supertalenta. Večeras ga je Martina Tomčić pritisnula 14-godišnjem Andiju Ismailiju, čime mu je osigurala direktan prolaz u finale.

- Fantastičan si, znaš? Bit ćeš svjetska zvijezda - poručila mu je Martina, pa dodala:

- Vidimo se u polufinalu i, molim te, pripremi se i ponesi svoju strast, samopouzdanje, veselje i ostani ono što jesi - kazala je Martina ovom mladom zaljubljeniku u ples koji dolazi iz malog mjesta u Makedoniji, a plesom se počeo baviti prije 6 godina. Upravo ples je njegovo sigurno mjesto iz kojeg crpi najviše samopouzdanja, a po dolasku na pozornicu Supertalenta to samopouzdanje i strast donijeli su mu zlatni uspjeh.

image

Andi Ismaili

Luka Dubroja/
image

Andi Ismaili

Luka Dubroja/

Pregršt zanimljivih nastupa gledateljima su pripremili kandidati četvrte audicijske emisije Supertalenta. Neki su toliko oduševili žiri da su osvojili direktni prolaz u polufinale, dok su ih drugi šokirali dosad neviđenim talentima na ovoj pozornici.

Simpatije žirija osvojio je kandidat umjetničkog imena Princ Petar 23 koji je s gledateljima Supertalenta podijelio životnu priču, a zatim svojim performansom ponovnog rađanja iz jajeta potpuno iznenadio žiri. „Možda je lakše ponovo se roditi nego neke stvari prebroditi“, njegova je životna krilatica pomoću koje je razradio ovaj nastup.

- Ja mislim da za tebe postoji jako puno prostora ako se tome posvetiš jer vrlo vrlo ozbiljno tomu pristupaš, nisi diletant - poručila mu je Martina, a Petar je otišao doma s tri prolazna glasa.

image

Princ Petar 23

Luka Dubroja/

Čim se pojavila na pozornici Karyna Zubal plijenila je pažnju gledatelja, a zatim je akrobatskim pokretima na kolutu pokazala zavidne vještine i snagu. Ovu Ukrajinku sa završenom cirkuskom akademijom publika je nagradila ogromnim pljeskom. Karyna je dokazala da joj je apsolutno mjesto na pozornici, a to su potvrdili pozitivni komentari i prolazni glasovi žirija.

- Pokušavala sam brojati koliko ste okreta napravili, ali nakon 2000 sam se izgubila. Bilo je stvarno jako lijepo i mislim da ćete biti sretni kad se budete gledali na TV-u - poručila je Maja.

image

Karyna Zubal

Luka Dubroja/

Četiri prolazna glasa u Sloveniju je ponijela energična i uigrana plesna skupina Jay Dance Studio.

- Složili ste nešto što je barem u muzici jako modreno u današnje vrijeme, čak ne bih rekao da odgovara uz ovu vrstu plesa, ali ste super to iskombinirali. Što se tiče samog plesa i tehnike tu ste stvarno doktori, od energije do ujednačenosti, same pohvale i volio bih vidjeti još vaših izvedbi - istaknuo je Davor. U ovom sastavu nastupaju tek dvije godine, a dinamičnom koreografijom potpuno su okupirali pažnju gledatelja.

image

Jay dance studio

Luka Dubroja/

Akrobacije na njemačkom kolutu izvela je Španjolka Raquel Carpio, a njenim fluidnim pokretima Fabijan je bio toliko očaran da se po završetku nastupa i sam okušao u akrobacijama.

- Besprijekorni ste. To je ono što mislim o vašoj točki. Bilo je ludo dobro, sjajno iskustvo“, istaknuo je Fabijan nakon okreta u kolutu. Jednoglasnom odlukom žirija Raquel je izborila prolaz u daljnje natjecanje.

image

Raquel Carpio

Luka Dubroja/

Među uspješne kandidate četvrte epizode upisao se i street workout klub Bar Strong koji dolaze iz Srbije. Prije samog nastupa iskreno su priznali da je koreografija nastala u putu do Zagreba te su u tri sata razradili ideju.

- Dečki, možda ste to radili tri sata, ali ste očito to radili puno godina prije ovog putovanja. Ne znam koliko je svaki pojedinačno od vas radio na sebi, ali zaista moram priznati da vam nije trebalo više od tri sata dogovora jer ste izgledali spektakularno - oduševljeno je poručila Maja, a s njom se složio i ostatak žirija.

image

Bar Strong

Luka Dubroja/

Nastupom na Supertalentu samu sebe pobijedila je Kiara Cenko koja je s gledateljima podijelila priču o borbi s depresijom, a zatim oborila žiri s nogu izvedbom kultne pjesme ‘I Will Always Love You‘.

- Mislim da si ti, po meni, definicija nebrušenog dijamanta - istaknuo je Fabijan, a ohrabrila ju je i Martina poručivši:

- Za večerašnji i svaki idući nastup u tvom životu od mene imaš ‘da‘. Ponosna i s četiri prolazna glasa Kiara se vraća u Međimurje.

image

Kiara Cenko

Luka Dubroja/

Strah od nastupa pred velikim brojem ljudi i problemi s glasnicama nisu ga spriječili da dođe na Supertalent. Gilha Lee, umjetničkog imena Felix, došao je pobijediti svoje strahove. Da je njegov nastup bio drugačiji i poseban potvrdili su dobri komentari i prolazni glasovi žirija.

- Savršen ste primjer i dokaz da su ljudsko tijelo i um savršena mašina. Nakon svega što se prošli s glasnicama, dokazali ste da se možete pokazati na dobar način. Uživao sam. Bravo - poručio je Davor.

image

Gilha Lee

Luka Dubroja/

U četvrtoj audicijskoj epizodi bilo je i onih kandidata koji nisu uspjeli osigurati prolazne glasove za nastavak natjecanja. Među njima je Bruno Tomašić koji je u svom petom nastupu na Supertalentu pokušao gasiti svijeće umom, Petar Černov i njegova autorska pjesma ‘Pidžama‘ te Nemanja Pejčić koji je izveo točku podrigivanja – dosad neviđenog talenta na Supertalentu.

image

Nemanja Pejčić

Luka Dubroja/
image

Bruno Tomašić

Luka Dubroja/
image

Petar Černov

Luka Dubroja/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:21