TKO JU JE PUSTIO?

Zna se ovotjedni pobjednik ‘Večere za 5 na selu‘: Sve je otkrila skandalozna prepiska s WhatsAppa

Objavljena je kopija poruke iz WhatsApp grupe u kojoj je Danijela Rašić Matoš napisala informacije koji još nisu smjele biti otkrivene

Večera za 5 na selu

 RTL

RTL-ov show "Večera za 5 na selu" ovog tjedna prati natjecanje u kuhanju među kandidatima iz Makarske i okolice, a dva dana prije finalne epizode u javnost je procurilo ime pobjednika, koje nećemo otkriti - jer ne želimo gledateljima pokvariti doživljaj.

Naime, na jednom lokalnom makarskom portalu objavljena je kopija poruke iz WhatsApp grupe u kojoj je natjecateljica Danijela Rašić Matoš napisala informacije koji još nisu smjele biti otkrivene, a koje ona, navodno, nije sama plasirala, prenosi Slobodna Dalmacija.

Danijela je u poruci otkrila ime pobjednika, ali je spomenula i zamjerke koje je imala za ostale sudionike natjecanja. U početku svog osvrta na show i njegove sudionike, ugostiteljka je napomenula da se zamjerke ne tiču natjecatelja Darija Vukovića i da s njim u budućnosti planira određene projekte.

image

Večera za 5 na selu

RTL

Nadalje je Danijela iskritizirala pobjedu, tvrdeći da je bila nezaslužena - jer natjecatelj nije dorastao zadatku kojeg je sebi odabrao. U poruci stoji i da je primijetila zavidnost koju su natjecatelji pokazali kada su došli u njezin dom te da su je razočarali svojim ponašanjem. Ipak, na kraju poruke je svima poželjela sve najbolje, dodavši kako je uvijek bila iskren tip osobe.

Slobodna Dalmacija kontaktirala je Danijelu kako bi provjerila detalje o poruci i grupi u koju je bila poslana. Ona tvrdi da su ostali sudionici Whatsapp grupe bili uz nju te da je za slanje poruke u javnost odgovoran netko od njih.

"Imali smo od produkcije napravljenu grupu, u kojoj smo svi bili sudionici i gdje su se javljali termini snimanja i tako dalje. Tako da je netko od sudionika proslijedio ovaj dio iz grupe… Šteta samo ovaj, jer je bilo i njihovih komentara!", rekla je Makaranka, a screenshotove poruka možete pogledati OVDJE.

Dodala je i da će legalni dio incidenta riješiti s RTL-om, ali da show "Večeru za 5" ne doživljava ozbiljnim poput onog "Stankovićevog u dva".

"Ništa nisam ja podijelila, a tim se bavi RTL koji je u kontaktu sa mnom pa će se na kraju riješiti i to! Mislim da bi trebalo biti svima jasno da je ovo show na RTL-u, a ne kod Stankovića u 2… Između ostalog… ljudi smo, nismo Hercegovci", rekla je.

Naposljetku je objasnila da svatko ima pravo na svoje mišljenje te da je, ako ona trpi vrijeđanja, odnosno zezancije na svoj račun koje se pišu u komentarima na Facebook stranici "Večere za 5 na selu", "ustanak Makarana", odnosno ovakav potez - pretjeran.

Ovu situaciju komentirao je i RTL za Slobodnu Dalmaciju.

"Ugovor između RTL-a i natjecatelja u showu ‘Večera za 5 na selu‘ povjerljive je prirode i predviđa ugovornu kaznu za svako kršenje odredbe o povjerljivosti. RTL će o postupcima povodom eventualnih kršenja predmetnog ugovora odlučiti prema vlastitoj diskreciji", poručili su s RTL-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 20:27