POPULARNI SHOWOVI

Znamo što je bilo najgledanije ovog blagdanskog vikenda: HRT zadovoljno trlja ruke, Nova TV im puše za vrat

HTV-ova Superpotjera je, pokazalo se to ovog vikenda nakon što je emitirana njena treća epizoda, bila najgledanija

Superpotjera

 Renato Branđolica Za Hrt/

HTV-ova Superpotjera je, pokazalo se to ovog vikenda nakon što je emitirana njena treća epizoda, nametnula se kao najgledaniji televizijski sadržaj tog tipa na svim domaćim televizijama. Prema podacima gledanosti tvrtke Ad Scanner u jučerašnjoj epizodi u kojoj su ‘vrhnje pobrali‘ Lovci, gledanost ovog kviza bila je 14, 3 posto AMR-a, te 28, 4 posto SHR-a, što znači da je ovaj brzi i dinamični kviz znanja u nedjelju pratilo više od pola milijuna ljudi, njih oko 550.000.

image

Superpotjera kviz

Drugo mjesto po gledanosti ima ‘Ples sa zvijezdama‘ Nove TV. Epizodu u kojoj su spektakl napustili glumica Petra Kurtela i njezin mentor Damir Horvatinčić prema podacima Ad Scannera pratilo je oko 400.000 ljudi, odnosno AMR je bio 11, 4 posto, a SHR 22,3.

image

Ana i Lucija Zaninović, Ples sa zvijezdama

/Nova Tv

Treče mjesto drži HTV-ov show ‘Zvijezde pjevaju‘. Subotnju emisiju u kojoj su iz showa otišli Ana Radišić i Alen Đuras pratilo je oko 350.000 ljudi, tj. AMR je bio 8,7 posto, a SHR 17,7.

RTL-ov Masked Singer kojeg su u subotu napustili Edo Mehmedović koji je bio u kostimu Banane i Mila Elegović, uvjerljiva u koži senzualne Pantere, pratilo je oko 270.000 jljudi. AMR je bio 7,9 posto, a SHR 16.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:26