DRUGA EMISIJA

ZVIJEZDE PJEVAJU: SHOW JE NAPUSTIO PRVI PAR Macan i Tonka nisu prošli dalje, Tara i Dino pobjednici: 'Čudesno! Vi ste savršeni'

 Dario Njavro / HRT

HRT-ov show ''Zvijezde pjevaju'' napustio je prvi par – Macan i Tonka, koji su posljednji put zapjevali još jednom i na samom kraju emisije.

Na kraju emisije prvi su se put zbrojile ocjene žirija: Danijela Martinović, Miroslav Škoro, Mirela Priselac Remi i Valentina Fijačko Kobić – i glasovi gledatelja, koji su 8 parova ocijenili ovim redoslijedom:

Tara i Dino – 8 bodova (žiri)

Borko i Jelena – 7 bodova (žiri)

Krešo i Ivana – 6 bodova (žiri)

Ella i Goran – 6 bodova (žiri)

Ashley i Bojan – 5 boda (žiri)

Macan i Tonka – 4 boda (žiri) – par koji ispada

Katarina i Pero – 3 boda (žiri)

Frano i Žanamari – 2 boda (žiri)

Emisiju su otvorili pobjednici prve emisije Borko i Jelena, i to s pjesmom 'Volare', koja je pobijedila na San Remu 1958. Znanje talijanskog jezika prva je pohvalila Remi koja je otvorila komentare žirija, od kojega su dobili 32 boda.

Drugi par, Katarina i Pero s pjesmom 'Proud Mary', za razliku od prethodne emisije, kada su osvojili najmanje bodova – 20, žiri je njihov nastup ove subote ocijenio s 2 boda više.

Treći po redu nastupili su Ella i Goran s pjesmom 'My Baby just cares for me'. Danijela Martinović pohvalila je nastup primijetivši kako su unijeli i dozu vlastite interpretacije, no Valentina Fijačko Kobić poželjela je čuti ipak malo više kreacije u izvedbi, a žiri je ukupno nastup ocijenio s 30 bodova.

Četvrti po redu bili su Tara i Dino s pjesmom 'Think', najmlađi par u dosadašnjim sezonama showa, primijetio je voditelj Duško Čurlić, a Barbara Kolar nadodala kako je riječ o čudesnom paru. Miroslav Škoro nastup je ocijenio savršenim, a složila se s tim i Danijela Martinović, što se iščitalo i iz zbroja ocjena žirija od 35 bodova.

Macan i Tonka nastupili su peti po redu s pjesmom znakovitog naziva 'Laku noć Luigi, laku noć Bepina'. Remi je izvadila crnu knjižicu i poručila Macanu da čuva Tonku, jer bez nje to ne bi imalo smisla. I Valentina je ocijenila da nedostaje kontrole glasa i intonacije, što Macana nimalo nije pokolebalo, kao ni njegovu mentoricu – te su rekli kako su odlučili ostati u showu. Žiri je nastupu dao 23 boda, no sa zbrojem glasova publike nisu prošli dalje.

Krešo i Ivana nastupili su kao šesti par te izvedbom pjesme 'Soul man' – razveselili i žiri. Miroslav Škoro odmah je primijetio kako je popularni ''lovac'' napredovao od posljednje emisije, a složila se i Remi usporedivši kako je ''prošle subote bio nastup ''za plakati'', a ovoga je puta nastup u svakom slučaju znatno bolji – 30 bodova.

Frano i Žanamari sedmi su par, koji je s izvedbom 'Fly me to the moon' osvojio 20 bodova, najmanji zbroj ove subote. ''Ovo je bio swing, swing izvode swingeri..'' - u svom stilu dodao je Miroslav Škoro, a da ''falš ton nije ubio čovjeka'' tješila je Ridjana Danijela Martinović te prepričala svoju falš izvedbu pjesme ''Yesterday''.

Posljednji par, Ashley i Bojan, za razliku od prošle subote kada je Ashley pokazala svoje znanje hrvatskog jezika, ove su subote odabrali engleski jezik - pjesmu 'Ain't no Mountain High enough', te osvojili i publiku i rasplesali parove u backstage-u s vatrenim nastupom. Remi je primijetila napredak te vidi prostora za još bolje nastupe, a Škoro je pohvalio i koreografiju, nadajući se da će s kolegicom iz žirija Danijelom nešto slično uskoro izvesti. Martinović je pak primijetila kristalne visine u glasu Ashley Colburne, te im je žiri dao ukupnu ocjenu - 28 bodova.

Parovi su se predstavili u žanrovima soul i swing, uz pratnju banda ''Zvijezde sviraju'', a na kraju glasanja pjesmu 'Četiri straduna' izvele su četiri mentorice Jelena, Tonka, Ivana i Žanamari.

Najsretniji gledatelj i iduće subote osvaja 10 tisuća kuna, dok u završnoj emisiji iznos se penje na 40 tisuća kuna!

Glasanje je otvoreno čitav tjedan, a raspjevana zvjezdana subota nastavlja se na Hrvatskoj radioteleviziji sa 7 parova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 13:44