ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

24-godišnja pop zvijezda viđena u društvu starije liječnice (51): Tko je gospođa koju je doveo kući?

Njeno područje medicine iznimno je korisno glazbenicima i sportašima, a radila je s mnogim poznatim osobama

Shawn Mendes i dr. Jocelyne Miranda

 Head To Toe Celebs/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Head To Toe Celebs/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Shawn Mendes posljednjih je nekoliko mjeseci viđen vani s 51-godišnjom liječnicom Jocelyne Mirandom. Viđeni su na tržnici u zajedničkoj kupovini u studenom 2022. godine, a poznati 24-godišnji pjevač također je viđen na ručku s njom ranije, u srpnju te godine.

Nedavno su Shawn i liječnica viđeni ispred njegove kuće u zapadnom Hollywoodu 15. siječnja 2023. Par je fotografiran sa smoothiejima u rukama nakon zajedničkog izlaska u okolici tog istog dana. Kasnije je tog dana Jocelyne viđena kako ulazi u pjevačev dom. Čini se da je pop zvijezda jako bliska s liječnicom, koju zapravo poznaje već nekoliko godina, piše portal Hollywood Life.

Naime, Jocelyne je bila Shawnova liječnica na jednoj od prošlih turneja, a radila je s njim povodom velikih događaja kao što su MTV-eve glazbene nagrade i Saturday Night Live. Na svom je Instagramu podijelila mnogo fotografija iz vremena kada je bila sa Shawnom na turneji, uključujući postove u kojima mu želi sretan rođendan, a objavila je i neke snimke iza pozornice. Također, podijelila je vrlo slatku poruku za Shawna, zajedno s fotografijom na kojoj ga grli, u listopadu 2019. godine.

Inače, Jocelyneino područje medicine iznimno je korisno glazbenicima i sportašima. Njezin opis profila na društvenim mrežama objašnjava da "koristi naprednu terapiju i tehnike dijafragme/disanja za pjevače s protokolima DNS rehabilitacije", a zbog toga je radila s mnogo zvijezda. Što se tiče sportaša, bila je timski liječnik tijekom "Big Three" ljetne košarkaške američke lige, a među ostalima, liječila je i Blakea Griffina. Kao svoje klijente navela je velike izvođače kao što su Justin Bieber, Justin Timberlake i The Chainsmokers. Ima više od 20 godina medicinskog iskustva, stoji u biografiji na njezinoj web stranici. Iako joj je ordinacija u Los Angelesu, puno vremena provodi i u Londonu te diljem svijeta.

Osim svojih specijaliziranih usluga, Jocelyne ima i ulje na bazi kanabisa koje pomaže u ublažavanju bolova, a prodaje ga na svojoj web stranici. Ona navodi sastojke poput kurkume, arnike, bosvelije, geranijeve ruže, mentola, ulja bergamota, ulja paprene metvice, ulja eukaliptusa i kanabisa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:11