LJUBAV CVJETA

24. lipnja datum je koji će Shakira htjeti što prije zaboraviti...: Pique otkrio velike planove s ljubavnicom Clarom

Gerard Pique stigao je u Miami s obitelji na zasluženi odmor, dok se iza kulisa priprema za veliko iznenađenje - objavu zaruka!

Gerard Pique i njegova nova cura Clara Chia Marti

 Instagram/Gerard Pique

Umirovljeni nogometaš Gerard Pique (36) i njegova djevojka Clara Chia Marti (24) navodno bi se trebali vjenčati i to već ovaj mjesec.

Ova vijest dolazi dok se o Gerardovoj bivšoj partnerici Shakiri i dalje šire glasine i nto da je u avodnoj vezi s vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom. Gerard i Clara javno su objavili svoju vezu prošle godine nakon prekida Gerardove veze sa Shakirom te nisu skrivali svoju romansu.

- Gerard Pique i Clara Chia će se vjenčati. Bivši nogometaš i njegova djevojka su donijeli tu vrlo važnu odluku. Također su planirali idealan trenutak za javnu objavu te lijepe vijesti. Vijest o zarukama objavit će na važan datum za Piquea, na dan vjenčanja njegova brata Marca, koji će se vjenčati sa svojom djevojkom iz djetinjstva Marijom 24. lipnja, rekao je izvor španjolskim medijima.

image

Gerard Pique i njegova djevojka Clara Chia Marti

/Instagram/3gerardpique

Podsjetimo, Shakira i Gerard bili su zajedno 12 godina, a prekinuli su nakon što ju je prevario s Clarom. Kolumbijska pjevačica i bivši nogometaš tijekom veze dobili su dvoje djece, sinove Milana i Sashu.

image

Shakira i Gerard Pique

R4351/Dpa/Profimedia/R4351/dpa/profimedia

Ranije ovog mjeseca, Shakira je emotivno govorila o odnosima nakon bolnog prekida sa španjolskim bivšim nogometašem.

- Nije toliko bitno je li netko vjeran ili ne; ono što je zaista važno je jeste li vjerni sebi, poručila je govoreći na prvom Gala koncertu žena u latino glazbi.

- Kad sam se najviše izgubila, glazba me vratila na put prema samoj sebi. Dolazi trenutak u životu svake žene kad više ne ovisi o nekome da je voli ili prihvati onakvu kakva jest, rekla je pjevačica.

Lewis Hamilton je navodno u "ljubavnom trokutu" s pjevačicom i glumcem Tomom Cruiseom.

image

Lewis Hamilton

Hasan Bratic/Sipa Press/Profimedia/Hasan Bratic/sipa Press/profimedia

Vozač F1 viđen je, naime, s pjevačicom nekoliko puta od njezina prekida s Gerardom Piquéom. Osim što su zajedno uživali u vožnji brodom s prijateljima u Miamiju, također su zajedno večerali u Barceloni nakon što je Lewis zauzeo drugo mjesto na Grand Prixu.

Ali prema The Mirroru, njihov flert "poljuljao je ego" akcijskoj zvijezdi Tomu Cruiseu nakon što je Shakira navodno odbila njegova udvaranja i otputovala s "prijateljem" Lewisom.

Izvor je rekao da je Tom vjerovao da on i pjevačica "imaju nevjerojatnu kemiju i da će se brzo upustiti u vezu".

image

Tom Cruise

Cinzia Camela/Zuma Press/Profimedia/Cinzia Camela/zuma Press/profimedia

Glasine su krenule kada je par uhvaćen zajedno na sportskom događaju, a izvori tvrde da je glumac "izuzetno zainteresiran za udvaranje" Shakiri.

- Shakira se lijepo provela družeći se s Tomom na utrci F1, ali nema interes za izlazak s njim. Tom je bio zaista ljubazan i uživala je u njegovu društvu, ali nije fokusirana na izlaske s njim ili bilo kim drugim u ovom trenutku. Ima puno toga što joj se trenutno događa i usredotočena je na svoju djecu i karijeru, otkrio je izvor blizak pjevačici.

Tom je inače otac troje djece: Isabelle i Connora s bivšom suprugom Nicole Kidman, te djevojčice Suri s bivšom suprugom Katie Holmes.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:43