POBOLJŠAO JOJ LIBIDO

40 godina mlađi dečko ne može izdržati seksualne apetite legendarne pjevačice: ‘Ona će ga uništiti, stalno hoće još‘

Pojavile su se priče da pjevačica doslovno iscrpljuje 40 godina mlađeg producenta i ometa mu snimanja

Cher i Alexander Edwards

 Michael Tran/Afp/Profimedia/Michael Tran/afp/profimedia

Pjevačica Cher (77) nedavno je iznenadila javnost kad se otkrilo da je u vezi s 37-godišnjim Alexanderom Edwardsom, a pohvalila se i da nikad u životu nije imala bolji seks nego sada.

Ipak, pojavile su se priče da pjevačica doslovno iscrpljuje 40 godina mlađeg producenta i ometa mu snimanja. Izvor je za National Enquirer rekao da je Edwards frustriran i ne zna kako će izdržati njezine seksualne apetite.

"Edwards je frustiran i ne zna što da radi. Svaki put kad on želi nešto dovršiti u studiju, ona ga zove i zahtijeva još. Ispostavilo se da je to za njega previše i da će im to vjerojatno sahraniti vezu", tvrdi izvor.

Slavna pjevačica i njezin mlađahni dečko zajedno su od studenog 2022. godine, ali šuška se da su već u proljeće bili na pauzi, da bi se ove jeseni strasti ponovno rasplamsale.

image

Cher i Alexander Edwards

The Daily Stardust/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Daily Stardust/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Cher je postala uvjerena da je Edwards samo iskorištava zbog njezinog statusa i njezinih milijuna. Ali, odlučila je da će slijediti svoje srce i dati mu još jednu šansu. Od tada su nerazdvojni", rekao je izvor, prenosi Radar Online.

Drugi izvor blizak paru izjavio je pak da je njihov odnos prožet vrućom strašću te da ‘ga ona iscrpljuje - a to nešto govori s obzirom na njihovu razliku u godinama!‘

Njezino hvalisanje o vještinama njezinog dečka u spavaćoj sobi privuklo je pažnju javnosti, posebice zato jer je poznata po tome da je hodala s mnoštvom legendarnih slamatelja ženskih srdaca, uključujući Warrena Beatya, Sonnyja Bona, Toma Cruisea, Vala Kilmera i Genea Simmonsa.

"Cher kaže da ju je Edwards pomladio za 40 godina. Govori ljudima da je njezino zdravlje bolje nego što je bilo godinama, a to se odražava i na njezin visoki libido", govori izvor.

"Nadajmo se samo da to na kraju neće otjerati Alexandera Edwardsa", dodaje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:13